Keywords:
Software Developer, scrum, agile, Digital transformation
Type:
Temporary employment
Location:
Rotterdam
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
03/09/2019
Status:
Open
Apply before:
18/12/2019
Hours p/wk:
40
More information

Description:

KVK is bezig met een omvangrijke digitale transformatie. We willen steeds verder digitaliseren en onze producten en diensten toegankelijker maken voor ondernemers. Dankzij digitalisering en innovatie kunnen we de groeikansen van ondernemers maximaal ondersteunen. Weet jij op inspirerende en motiverende wijze leiding te geven aan een team van 80 Online professionals? Bouw jij met de product teams en de online redactie van kvk.nl aan een vernieuwende KVK Jouw dag als Teammanager is nooit hetzelfde. 

Jouw kracht

 

Als Teammanager Online heb jij een duidelijke visie op de strategische doelen van KVK en weet je deze te succesvol te implementeren. Je stelt duidelijke kaders waarbinnen de teams optimaal kunnen presteren. Samen met je collega’s en de teams bouw je doelgericht aan een eigentijdse organisatie. Je bent continue gericht op verbetering en kwalitatieve inzet van resources. Je anticipeert op de juiste vertaling van de strategie naar mensen met de juiste skills en toont lef in beslissingen die nodig zijn om de beoogde verandering te realiseren. Jouw leiderschapskwaliteiten spelen hierbij een doorslaggevende rol. Je geeft op inspirerende wijze richting, creëert een lerende omgeving en coacht samen met de scrummasters de teams naar een hogere volwassenheid.

 

Wat we vragen

Wij zoeken een Teammanager Online met de ambitie om door te groeien binnen onze organisatie. Vanuit jouw kennis en expertise stap je naar voren als ambassadeur van KVK en stuw je de afdeling Online naar een ongekend niveau. Daarnaast stimuleer je het team om talenten te ontwikkelen en bij te dragen aan de ingezette koers. Een open cultuur is daarbij erg belangrijk voor jou en dit draag je ook uit. In hectische situaties houd je het hoofd koel, stel je prioriteiten en houd je focus. Je hebt ervaring met performance management, werken met meerdere scrumteams en agile werken.

 

 

Functie-eisen

 

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde relevante WO opleiding;
 • Minimaal drie jaar werkervaring met situationeel leidinggeven aan software development professionals;
 • Ruime ervaring binnen het Online domein (web/app);
 • Ervaring binnen een dynamische en veranderende organisatie waarin je meegewerkt hebt aan het begeleiden van een transitie;
 • Ervaring met het implementeren/ stimuleren, performance managent en begeleiden van Agile werken;
 • Ruime ervaring met stakeholders en governance in een grote, complexe organisatie;
 • Ervaren netwerker met uitstekende communicatieve vaardigheden.

 

 

Arbeids­voorwaarden

 • Salaris­niveauschaal 13
 • Maand­salaris Min €4.168 – Max. €6.249 (bruto)
 • Dienst­verband Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
 • Contract­duur 1 jaar met optie tot vast
 • Maximaal aantal uren per week 40

 

Interesse? Klik op de 'more information'-button bovenaan de pagina.