Keywords:
Cyber, Security, Hacking
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Doctorate/PhD (EQF 8), Master (EQF 7), Bachelor (EQF 6)
Published:
01/03/2017
Status:
Open
Apply before:
30/09/2018
Hours p/wk:
40

Description:

Securify groeit hard en we zijn op zoek naar een technisch security projectmanager voor de versterking van ons team. Het liefst iemand met een technische security achtergrond die bekend is met het uitvoeren en/of begeleiden van technische applicatie (security) testen. Iemand die net zo makkelijk met projectmanagers als techneuten praat.

 

Heb jij bijvoorbeeld een aantal jaren ervaring opgedaan met security testing of softwareontwikkeling en ben je toe aan een interessante volgende stap in jouw carrière, dan biedt Securify een mooie nieuwe uitdaging!

 

Als technisch security projectmanager geef je sturing aan onze beveiligingsonderzoeken. Je rol hierin is breed. Je zult bijvoorbeeld intakes uitvoeren met opdrachtgevers om in kaart te brengen welke (test)werkzaamheden nodig zijn en hoe Securify hieraan kan bijdragen.

 

Je plant en coördineert onderzoeken en staat gedurende het project volop in contact met de opdrachtgever en de uitvoerende securityspecialisten. Jij helpt je collega’s die het onderzoek uitvoeren om het maximale resultaat te bereiken en zorgt ervoor dat projecten binnen tijd en budget met de juiste kwaliteit worden uitgevoerd.

 

De werkomgeving

Je komt te werken binnen een jong team met pentesters, binnen een gezellige, informele en geeky omgeving waar iedereen vol enthousiasme met zijn vak en passie bezig is.

In onze projecten voeren we technische beveiligingsonderzoeken uit in een groot aantal verschillende applicaties, vaak als onderdeel van grote en innovatieve trajecten.

De trajecten die Securify uitvoert zijn meestal kortlopend (minder dan 4 weken) waardoor er veel verschillende projecten in diverse vormen voorbij zullen komen. Voldoende afwisseling dus!

 

Je werkt voor uiteenlopende organisaties, van klein tot groot. De ene week zit je bij een Nederlandse grootbank en de week erop wellicht weer bij een kleine startup. Kortom, een leuke, uitdagende en afwisselende werkomgeving!

 

Functie-eisen

Vereist

 • HBO of universitair denk- en werkniveau.
 • Passie voor techniek en security/hacking.
 • Aantoonbare ervaring met het aansturen van technische projecten.
 • Communicatief vaardig in het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
 • Klantvriendelijke houding.

Pré

 • Ervaring met het uitvoeren van beveiligingstesten.
 • Ervaring met softwareontwikkeling (als hobby of professioneel).

Wat bieden wij?

 • Een brutosalaris tussen 3.000 en 5.000 euro per maand afhankelijk van je ervaring, op basis van een fulltime aanstelling.
 • Mogelijkheden voor professionele & persoonlijke ontwikkeling.
 • Werken voor een jong bedrijf in een enthousiast & ervaren team.
 • Werken aan uitdagende beveiligingsonderzoeken en innovatieve projecten voor toonaangevende organisaties/enterprises.
 • Mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem dan contact met ons op.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.