Type:
Permanent employment
Location:
Zevenaar
Education:
Master (EQF 7)
Published:
24/12/2019
Status:
Open
Apply before:
17/04/2020
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van Inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

 

 

Waar draait het om?

Als Test Engineer EMC – Wireless kom je in aanraking met de nieuwste technologieën in elektronica producten op het gebied van draadloze communicatie en Internet of Things. Je test deze producten om te kijken of ze voldoen aan de normen op het gebied van elektro magnetische compatibiliteit (EMC) en draadloze communicatie waarna ze veilig de markt op kunnen. Ook zal je in aanraking komen met elektrische en gas producten die voornamelijk op EMC getest worden.

 

 

Wat ga je in deze functie doen?

 • EMC en hoogfrequent testen uitvoeren voor de nieuwe producten;
 • Opbouwen van testsystemen of meetopstellingen en het inmeten hiervan;
 • Controleren en interpreteren van meetgegevens in overleg met de Senior Test Engineer;
 • Verwerken van verkregen meetgegevens in een rapportage;
 • Verrichten van keuringen in aanwezigheid van klanten;
 • Rapporteren van onderkende onvolkomenheden in apparatuur, procedures en/of systemen;
 • Actualiseren van de eigen kennis met betrekking tot regelgeving en de van toepassing zijnde normen;
 • Interpreteren van eisen en meetmethoden en zo nodig verbeteren van daarmee samenhangende documenten.

 

Waar ga je werken?

Je werkt voor de Divisie Energy and Consumer Products met standplaats Zevenaar tot medio 2020 en daarna Apeldoorn. Je maakt deel uit van een klein team van deskundige en gedreven collega’s.

 

 

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?

Je bent leergierig en je gaat elke dag voor het beste resultaat. Zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Je hebt oog voor detail en je bent heel nauwkeurig. Maar je hebt ook de (communicatieve) vaardigheden om goed met opdrachtgevers om te gaan, hen te adviseren en de relatie te onderhouden.

 

 

Wat heb je verder in je 

Kiwa is een bijzondere en dynamische organisatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je in ieder geval het volgende in je bagage hebt:

 • Een afgeronde technische studie op hbo-niveau;
 • Interesse voor EMC en hoogfrequent techniek;
 • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Je bent goed in staat om in teamverband, maar ook zelfstandig te kunnen werken;
 • Kennis van Microsoft Office;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

 

Wat zetten wij daar tegenover?

Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.

 

 

Waarom werken bij Kiwa?

Kiwa Assurance is onderdeel van Kiwa. Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van testen, inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

 

 

Enthousiast?

Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert? Stuur dan nu direct je CV en motivatie via de rode knop Solliciteer. Voor functie-inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met FalcoThuis, Unit Manager, 06 21 11 56 68 . Wij maken graag kennis met je!

 

Acquisitie naar aanleiding van één van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

 

Privacy
Jouw privacy is voor Kiwa erg belangrijk. Kijk hier hoe we met jouw gegevens omgaan.