Keywords:
Electrical Engineering
Type:
Permanent employment
Location:
Apeldoorn
Education:
Bachelor (EQF 6), MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2), MBO-3 (EQF 3), MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Published:
17/02/2020
Status:
Open
Apply before:
17/04/2020
Hours p/wk:
40
More information

Description:

Wil jij werken bij één van de marktleiders op het gebied van testen, inspectie en certificering? Bij een organisatie die internationaal kwaliteit en veiligheid in een groot aantal branches en op heel diverse gebieden transparant maakt? En waar je elke dag een concrete bijdrage levert aan een duurzame en veiligere wereld? Solliciteer dan nu bij Kiwa!

 

 

Waar draait het om?
Als Test Engineer verricht je zelfstandig testen van uiteenlopende aard. Je bent verantwoordelijk voor je eigen projecten en kan je werk indelen binnen de vastgestelde planning.

 

 

Wat ga je als Test Engineer precies doen?
Belangrijk in de functie is het zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoeren van de testen. Hiermee houd je de commerciële belangen van de organisatie in het oog, maar tevens zorg je ervoor dat de time-to-market van onze opdrachtgevers zo kort mogelijk blijft. Dit doe je door:

 • Het opstellen van een testplan aan de hand van aangeleverde productinformatie;
 • Testen uitvoeren aan nieuwe producten;
 • Controleren en interpreteren van meetgegevens in overleg met collega’s;
 • Verwerken van verkregen meetgegevens in een rapportage; 
 • Rapporteren van onderkende onvolkomenheden in apparatuur, procedures en/of systemen;
 • Interpreteren van eisen en meetmethoden en zo nodig verbeteren van daarmee samenhangende documenten.

 

Waar ga je werken?
Je uitvalsbasis is de vestiging van Kiwa in Apeldoorn. Je maakt deel uit van een team met in totaal 12 deskundige en gedreven collega’s.

 

 

Welke persoonlijkheid past bij deze functie?
Je bent leergierig en je gaat elke dag voor het beste resultaat. Zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Je hebt oog voor detail en je bent heel nauwkeurig. Maar je hebt ook de (communicatieve) vaardigheden om goed met opdrachtgevers om te gaan en de relatie te onderhouden.

 


Wat heb je verder in je bagage?
Kiwa Fire-safety & Security products is een bijzondere en dynamische organisatie. Voor deze functie is het belangrijk dat je in ieder geval het volgende in je bagage hebt:

 • Een afgeronde technische studie op mbo- of hbo-niveau, zoals bijvoorbeeld Elektrotechniek.
 • Een aantal jaren werkervaring op dit gebied is meegenomen, maar niet noodzakelijk. Ook als je net je studie hebt afgerond en echt geïnteresseerd bent ben je bij ons welkom.
 • Ervaring met meetinstrumenten en met het gebruik ervan.
 • Bij voorkeur ben je bekend met ISO/IEC 17025;
 • De ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

 

Wat zetten wij daar tegenover?
Onze mensen zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in onze arbeidsvoorwaarden, in de aandacht die we hebben voor medewerkers en hun thuissituatie en in de manier waarop we omgaan met opleiding en scholing. Wat dit concreet voor jou betekent, hangt af van je specifieke kennis en ervaring. Hierover gaan we graag snel met je in gesprek.

 

 

Waarom werken bij Kiwa?
Kiwa Fire-safety & Security products is onderdeel van Kiwa. Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van testen, inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z’n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En omdat wij continu inspelen op veranderingen in de markt, werk je binnen een organisatie die heel dynamisch is en waar je alle ruimte hebt om steeds alles uit jezelf te halen.

 

 

Enthousiast?
Wil jij werken in een boeiende en afwisselende functie bij een bedrijf dat flink aan de weg timmert? Stuur dan nu direct je cv en motivatie naar Marloes Saalmink via de rode knop ‘Solliciteer’. Heb je nog vragen over deze functie of over werken bij Kiwa? Dan kun je contact opnemen met Sabyne van Mourik via telefoonnummer +31 (0) 625010217.

 

Acquisitie naar aanleiding van één van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

 


Privacy
Jouw privacy is voor Kiwa erg belangrijk. Kijk hier hoe we met jouw gegevens omgaan.