Zoekwoorden:
Crisis Management, Digital Resilience, Information Security Management, Business Intelligence, business continuity management
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Woerden
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
unknown
Studielast:
40 uur
Duur:
5 dagen
Meer informatie

Beschrijving:

Inleiding 

De maatschappelijke ontwikkelingen vragen van de overheid en van het bedrijfsleven een toenemende kennis op het gebied van Business Resilience. Schrijf u nu in voor een unieke Masterclass waarin u in vier interactieve sessies ontdekt wat de combinatie van Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) en Crisis Management (CM) voor de resilience in úw organisatie kan betekenen. Ter afsluiting vindt een Master Slot Event in het Grand Kasteel Woerden plaats, waarvoor u één of meerdere introducees mag uitnodigen.

 

Unieke kans om ook úw topmanagement erbij te betrekken!

Business Resilience is een multidisciplinaire aangelegenheid waarin onder meer de vakgebieden Information Security, Business Continuity Management en Crisis Management een belangrijke rol spelen. Een goed begrip van elkaars vakgebieden en heldere onderlinge communicatie, dragen bij aan het verkorten van hersteltijden en het beperken van schade. Wat is de perceptie van het C-level management van een organisatie op Risk Management en wie in de board neemt verantwoording voor de totale integrale weerbaarheid van de organisatie?

 

U bent als manager verantwoordelijk voor één of meerdere delen van het programma Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) of Crisis Management (CM). Gedurende de eerste drie sessies wordt aan de hand van een actuele business case per sessie de huidige stand van zaken van één van de genoemde deelgebieden behandeld. Tijdens de vierde sessie worden de deelgebieden IS, BCM en CM met elkaar verbonden tot een drie-eenheid die bijdraagt aan de Business Resilience van uw organisatie, waarbij ook wordt gekeken naar de ideale link met het bestuursniveau.

 

Het Slot Event op de vijfde dag is een unieke combinatie van de samenvatting van de eerdere sessies en het bediscussiëren in dit kader van enkele stellingen en beantwoorden van vragen. Daarnaast een dosis humor met een rauw randje en een groots diner op een inspirerende locatie. Deelname aan dit slot event is voor uzelf én een introducé, bij voorkeur uw direct leidinggevende of eigenaar van één van de programmaonderdelen binnen de directie of het bestuur van uw organisatie. Voor u een unieke mogelijkheid om u te profileren en zaken bespreekbaar te maken.

 

Doelgroep 

Deze Masterclass is vooral geschikt voor:

  • Managers en professionals in de werkgebieden IS, BCM en CM die op de hoogte willen worden gebracht van de huidige stand van zaken.
  • Directieleden en bestuurders met deze onderwerpen in hun portefeuille.

 

Voorkennis 

Tijdens de Masterclass is enige kennis van de werkgebieden IS, BCM en CM een prettige bijkomstigheid. Maar laat dit, als dit niet zo is, u er als geïnteresseerde professional niet van weerhouden om deel te nemen omdat elke sessie begint met een korte introductie van het onderwerp.

 

Cursusmateriaal 

Aan de deelnemers worden de getoonde slides ter beschikking gesteld in pdf-formaat. Een deel van het materiaal kan Engelstalig zijn, echter de voertaal tijdens de sessies is Nederlands.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • De slides van alle presentaties in pdf-formaat.
  • Koffie, thee, frisdrank, versnapering en diner gedurende de eerste vier sessies.
  • Luxe diner tijdens het slotevenement op een inspirerende locatie.
  • U ontvangt een certificaat van deelname

 

Prijs 

De prijs voor de exclusieve Masterclass bedraagt € 4.975,− exclusief BTW.

 

Slot Event: Wanneer u naast de inbegrepen introducé graag nog een extra introducé wilt meenemen naar het slotevenement, kunnen additionele entreekaarten worden aangeschaft à € 975,- per kaart.

 

Korting: Wanneer u na deze Masterclass één van de Expert-opleidingen van de Security Academy gaat volgen ontvangt u hierop een korting van € 2.000,- . Hierdoor wordt uw investering in de Masterclass slechts € 2.975,-.