Zoekwoorden:
Firewall, Training, Pentesting
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Utrecht
Opleiding:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Start datum:
unknown
Studielast:
24 uur
Duur:
3 dagen
Meer informatie

Beschrijving:

Firewall: Troubleshooting (EDU-330) is een driedaagse training die deelnemers naar het volgende niveau brengt na de EDU-210. Het is daarom aanbevolen eerst deze training te volgen alvorens de EDU-330 te volgen.

 

De Firewall: Troubleshooting (EDU-330) training geeft u de kennis om veel troubleshooting taken zelf te kunnen uitvoeren. Hierdoor bent u in staat om problemen zelf op te lossen. Tevens leert u meer bij over de interne werking van de Palo Alto Firewalls zodat internet security architectuur vraagstukken eenvoudiger beantwoord kunnen worden.

 

Onderwerpen training

U krijgt, naast een stuk theoretische uitleg, veel praktijkopdrachten met als doel het oplossen van security, networking, threat prevention, logging en de reporting features van het Palo Alto Networks Operating system (PAN-OS). Ervaring met netwerk concepten inclusief routing, switching, IP adressing en basic poort-gebaseerde security concepten is aanbevolen. De training is verdeeld in twaalf verschillende modules en diverse break/fix hands-on scenario’s.

 

U leert onder andere…

  • Methodes om problemen op te sporen
  • Hoe verkeersstromen lopen
  • Gericht troubleshooten
  • ‘Break-fix’ scenario’s

Training

Firewall: Troubleshooting (EDU-330)

 

Datum

27 t/m 29 mei 2020
21 t/m 23 september 2020

 

Prijs

EUR 2250,-

 

Locatie

Orange Cyberdefense, Utrecht