Campus Leiden

Door de diversiteit van onze studenten is er geen "typische" Webster-student; dit komt ook tot uiting in de diversiteit aan interesses en activiteiten waar ze mee bezig zijn. De levendigheid van het campusleven inspireert hen tot een grote verscheidenheid aan activiteiten. Spring in The Canal - de online bron van Webster nieuws en standpunten, word lid van de studentenraad, speel in het voetbalteam en andere sportteams, realiseer je potentieel in de International Relations Club, ga op de foto met collega's van de Photo Club, woon conferenties en netwerkevenementen bij, of geniet van de Kunstgalerie. Dit zijn slechts enkele van de vele interessante activiteiten die het studentenleven op Webster vormen, en Leiden biedt met zijn vele cafés, restaurants en musea het perfecte decor voor dit alles.

 

Onze studenten worden door zowel onze medewerkers als professoren aangemoedigd om hun leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, omdat wij hen de mogelijkheid bieden om zich te uiten met de middelen die hen het beste uitkomen. Dit kan zijn het starten van een nieuwe club om aan deel te nemen, het bijwonen van onze Signature lezingen over diverse actuele zaken, of het maken van een kunstwerk om te laten zien in de Kunstgalerie in het Wonen en Leren Centrum. Het studentenleven op Webster is gevuld met ontdekkingen, interactie met mensen van over de hele wereld en nieuwe ervaringen.

 

De stad Leiden

Leiden, een stad met een rijk verleden en een rooskleurige toekomst, waar je studenten, fietsen, grachten en charmante gebouwen op één plek ziet. De stad is al eeuwenlang een centrum van historisch en commercieel belang, waar nieuwe ideeën en filosofieën werden verkend en onderwijs werd gecultiveerd. Dit erfgoed van onderwijs is vandaag de dag nog steeds springlevend. En de dorst naar kennis kan worden gelest in een van de 12 musea die de stad te bieden heeft: van prehistorische wezens tot de grote Rembrandt, die in Leiden is geboren.

Gerelateerde functieprofielen