Zoekwoorden:
Fraud
Edu type:
Cursus of training
Locatie:
Naarden
Opleiding:
Bachelor (EQF 6)
Start datum:
26/10/2022
Studielast:
72 uur
Duur:
2 weeken
Meer informatie

Beschrijving:

Op zoek naar een vaste fraudemethodiek?

Het doel van een fraudeonderzoek is simpel. De waarheid nauwkeurig boven water krijgen. Maar hoe pak je dat het beste aan? Welke stappen doorloop je om tot de juiste waarheidsbevinding te komen, zeker wanneer het lijkt alsof elke fraudeonderzoeker een andere werkwijze hanteert?

 

Sinds 2005 heeft Fortress Academy zich gespecialiseerd in het verzorgen van opleidingen op het gebied van Fraude en Security. Dit doen wij samen met een netwerk van docenten waarmee we al lange tijd samenwerken. In de praktijk blijkt er geen eenduidige methodiek te zijn waar het gaat om het uitvoeren van fraudeonderzoek. In veel organisaties leren onderzoekers een bepaalde aanpak van een senior-collega of vinden op eigen wijze hun weg. Om te komen tot een gemeenschappelijke aanpak in fraudeonderzoek, hebben wij de beste fraudeonderzoekers en docenten uit het werkveld samengebracht om een gemeenschappelijke taal en aanpak op stellen en jou alle facetten van het vak te leren! Met tientallen jaren onderzoekservaring in de fraudebestrijding, weten zij precies wat een solide werkwijze is en wat wel en niet werkt bij een onderzoek naar fraude. Wil jij de beste technieken en inzichten van hen leren?

 

Leer van fraude-experts uit het werkveld

Al sinds 2005 ontwikkelen en organiseren wij opleidingen, trainingen, masterclasses en lezingen over verschillende onderwerpen uit het veiligheidsdomein. We hebben in deze jaren een groot netwerk opgebouwd en kunnen om die reden snel schakelen tussen top docenten en onderwijskundigen.

Na succesvolle maatwerk opleidingen bij verschillende grote partijen zoals ABN AMRO, Holland Casino, Geldmaat, Rabobank en Knab bieden wij deze opleiding ook regelmatig aan als open inschrijving. Op die manier krijg jij als fraudeonderzoeker de mogelijkheid om over de muren van organisaties heen te kijken en leer je samen met fraudeonderzoekers uit andere organisaties, een gemeenschappelijke aanpak in fraudeonderzoek.

 

Onze Opleiding Fraudeonderzoek

Na jarenlange ervaring in het vakgebied weten onze docenten precies wat de juiste methodiek is bij onderzoek naar fraude.

We hebben fraudeonderzoekers meegemaakt die bij elke organisatie waar ze kwamen een andere onderzoeksmethode geleerd kregen. Maar we hebben ook fraudeonderzoekers gesproken die enorme stappen maakten in onderzoek door alleen al een vaste onderbouwde werkwijze te hanteren. Ze kwamen hierbij niet alleen sneller tot de kern, maar stonden ook vol vertrouwen in de rechtszaal.

Wij hebben de beste fraudeonderzoekers en docenten samengebracht in onze 9 daagse Opleiding Fraudeonderzoek om deze kennis met jou te delen!