Zoekwoorden:
Social work
Edu type:
Formele educatie
Locatie:
Groningen
Opleiding:
Master (EQF 7)
Start datum:
01/09/2022
Studielast:
3360 uur
Duur:
2 jaar
Meer informatie

Beschrijving:

 Wil jij het verschil maken in de transformatie van het sociaal domein? Ben je geïnteresseerd in de complexe vraagstukken? Wil jij het anders doen zodat de mensen meer centraal staan? Dan biedt onze masteropleiding Social Work jou de tools om de uitdagingen in het vakgebied aan te gaan.


- Onderwijsprogramma in samenwerking met NHL Stenden Hogeschool
- Sterke koppeling van theorie en praktijk
- Directe bijdrage aan de transformatie en innovatie in je eigen beroepspraktijk

 

 

Wat kun je na de Master Social Work?
De masteropleiding Social Work bereidt je voor op een spilfunctie in de transformatie van het sociaal domein. Op basis van een brede theoretische kennis kun je analyseren, innoveren, adviseren en verbinden. Na de studie ben je klaar voor een positie als masterprofessional waarin je nieuwe aanpakken voor complexe vraagstukken ontwerpt en de spil wordt tussen uitvoering en beleid. Na succesvolle afronding van de masteropleiding mag je de titel Master of Social Work (MSW) voeren.

 

 

Studieopbouw
Tijdens de masteropleiding Social Work ontwikkel je professionele en persoonlijke competenties op basis van actuele en relevante theorieën en concepten. Jij wordt de deskundige die bijdraagt aan een solide basis van het Sociaal Werk-domein. Je inspireert en coacht collega´s, teams en samenwerkingspartners in het werkveld bij het vormgeven van transformatie en innovatie.