ATS Card Solutions garandeert authenticatie zowel digitaal als fysiek door het aanbieden van een unieke combinatie: een offline SmartCard in combinatie met biometrie. Met ons softwareplatform kunnen klanten de juiste combinatie van maximaal 8-factor authenticatie kiezen, die via REST API kan worden geïntegreerd binnen alle bestaande systemen. Ons systeem combineert toonaangevende Security niveaus met een gebruikerservaring die snel en eenvoudig is.

 

Onze zeer veilige SmartCard maakt gebruik van Bluetooth Low Energy-connectiviteit in combinatie met een smartphone. Waardoor een breed scala aan authenticatiemethoden kan worden aangeboden. Door de krachtige verwerkingskracht van de kaart en de snelheid van de connectiviteit is het mogelijk om tijdens het authenticatieproces veilig ondertekende firmware-updates naar de kaart te pushen, waardoor maximale wendbaarheid wordt gegarandeerd. Dit is voordelig in relatie tot het voldoen aan toekomstige beveiligingseisen en de verkorte reactietijd bij mogelijke beveiligingskwetsbaarheden.

 

Ons 'state-of-art' beveiligd encryptieprotocol garandeert dat alleen de persoon met een specifieke MeeLock kaart (via biometrische authenticatiemechanismen) kan inloggen. Onze eigen algoritmen omvatten een backend service, Android- en iPhone-bibliotheken en ingebouwde firmware.

 

ATS Card Solutions maakt het eenvoudig om een bedrijfsbrede oplossing voor toegangsbeheer te implementeren of zelfs om de veilige toegang tot consumenten uit te breiden.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een gratis workshop.