Axis biedt intelligente beveiligingsoplossingen die een slimmere en veiligere wereld mogelijk maken. Als wereldwijde marktleider op het gebied van videobeveiliging stimuleert Axis de industrie door voortdurend innovatieve netwerkproducten te lanceren. Dit gebeurt op basis van een open platform - het leveren van hoge waarde aan klanten via een wereldwijd partnernetwerk. Axis heeft langdurige relaties met partners en voorziet hen van kennis en baanbrekende netwerkproducten in bestaande en nieuwe markten.

 

We willen ons allemaal veilig en zeker voelen, het is een menselijke basisbehoefte. Maar die veiligheid ervaren we allemaal anders. Er zijn culturele en geografische verschillen in deze perceptie en ook een verband te herkennen met het feitelijke niveau van veiligheid, op basis van de beschikbare kennis van het individu of de opeenvolging van gebeurtenissen die zich in het verleden hebben voorgedaan.

 

Axis biedt veiligheidsoplossingen die bijdragen aan het voorkomen van criminaliteit en die de wetshandhaving helpen bij het vervolg van strafzaken dan wel bijdragen aan het creëren van een slimmere, veiligere wereld. De reële en gepercipieerde effectiviteit van bewakingscamera's is een belangrijke reden waarom de publieke opiniepeilingen een steeds positievere houding aanneemt ten aanzien van het gebruik van camera's in openbare gelegenheden.

 

Ondanks de bijkomende veiligheid die wordt gecreëerd dankzij de camera's biedt Axis slimme oplossingen met geavanceerde technologieën waaronder bewaking op afstand, 'Light Finder' technologie en ook de integratie van klantenanalyses. Onze klanten kunnen hun bedrijf optimaliseren, Business Intelligence verkrijgen en hun ecologische voetafdruk verminderen door een deel van het materiaal op afstand te gebruiken.

 

Intelligente beveiligingsoplossingen, waaronder netwerkcamera's, zijn ook cruciale bouwstenen voor de bouw van de ecologische en sociaal duurzame steden van de toekomst. Camera's worden ook op een slimme manier gebruikt om bijvoorbeeld de verkeersstroom in Rusland, kritieke infrastructuur in China en andere belangrijke functies te monitoren, en klanten te helpen bij het beschermen van hun bedrijf dan wel het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

 

netcam family bkd 1009 lo