Considerati is gespecialiseerd in juridische en publieke zaken voor Tech- en Internet bedrijven. Wij bouwen aan het vertrouwen in uw bedrijf en ecosysteem, zodat zowel uw bedrijf als uw 'licence to operatie' blijven versterken.

 

Het niet goed omgaan met persoonlijke gegevens of niet rekening houden met privacy bij de ontwikkeling of levering van uw diensten, kan uiteindelijk een risico vormen voor de financiële en concurrentiepositie van uw organisatie, en voor uw reputatie. Inbreuk op gegevens en beveiliging moet worden gemeld aan de autoriteiten, en de klant. Transparante en duidelijke communicatie naar uw klanten over het gebruik van gegevens helpt bij het uitstralen van vertrouwen.

 

Considerati is uw partner in de digitale wereld. Ons juridische team helpt organisaties bij het verantwoord verwerken van persoonsgegevens en het naleven van wet- en regelgeving. Ons Public Affairs team ondersteunt haar klanten, ook in tijden van een crisis, bij het ontwikkelen van transparante en heldere boodschappen.

Gesloten Vacatures & Stages van Considerati