Everbridge is uw helpende hand in crisismanagement, communicatie- en notificatiediensten, escalaties en incidentmatiging & -management.

 

Een kleine verstoring binnen uw vitale bedrijfsprocessen kan snel een grote impact hebben. De wetenschap dat u controle heeft over uw bedrijfsprocessen geeft u gemoedsrust, en het biedt u een veilig gevoel en controle. Veiligheid is een kernwaarde in de maatschappij en in het bedrijfsleven. Het geeft u de vrijheid om zaken te doen zoals u dat wilt. Everbridge wil organisaties helpen om dit doel te bereiken. Het doel van Everbridge is om u gemoedsrust te geven, om veiligheid en vertrouwen te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

 

Het verminderen van de risico's, complexiteit en kosten van bedrijfsprocessen helpt onze klanten zich te concentreren op hun primaire bedrijfsactiviteiten. Dit doen we door unieke, geschikte en gebruiksvriendelijke ICT-oplossingen aan te bieden, afgestemd op de interactie met uw bestaande processen en procedures. Onze softwareoplossingen optimaliseren deze bestaande processen en procedures: ze maken het makkelijker om problemen met uw bedrijfsprocessen te beheren. Problemen worden sneller opgelost, waardoor de impact wordt geminimaliseerd of het probleem wordt voorkomen. Wij analyseren de bron van het probleem en begeleiden u naar een totaaloplossing, zodat u zich kunt richten op uw primaire bedrijfsactiviteiten.

 

Nauwe samenwerking, maatwerk en persoonlijke service zijn de sleutel tot het bedenken van een goede oplossing voor u. Of u nu hulp nodig heeft bij een evenement, een meldingssysteem, escalatiemogelijkheden, mobilisatie of incidentmanagement, Everbridge heeft de juiste mensen en kennis in huis.