Wij zijn wereldwijd het toonaangevende bedrijf voor informatiediensten, dat gegevens en analytische hulpmiddelen levert aan klanten over de hele wereld. Wij helpen bedrijven bij het beheren van kredietrisico's, het voorkomen van fraude, het inrichten van marketingaanbiedingen en het automatiseren van de besluitvorming. We helpen mensen ook om hun krediet- rapporten en score te controleren, en te beschermen tegen identiteitsdiefstal. In 2015 werden we door Forbes magazine uitgeroepen tot een van de 'World's Most Innovative Companies'.

 

We hebben ongeveer 17.000 mensen in dienst in 37 landen en ons hoofdkantoor is gevestigd in Dublin, Ierland, met een operationeel hoofdkwartier in Nottingham, VK; Californië, VS; en São Paulo, Brazilië.

 

Experian plc is genoteerd aan de London Stock Exchange (EXPN) en maakt deel uit van de FTSE 100-index. De totale omzet voor het jaar eindigend op 31 maart 2015 bedroeg US$ 4,8 miljard.

 

Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u terecht op http://www.experianplc.com of bekijk onze documentaire 'Inside Experian'.

 

Het moeilijke economische klimaat van vandaag is voor veel organisaties de drijvende kracht achter een golf van first party fraude, terwijl ook de diefstal, de verfijning van fraudeurs en cybercriminaliteit toenemen. Tot overmaat van ramp wordt het voorkomen van fraude steeds complexer, met de uitdagingen van multichannelklantenbetrokkenheid, toegenomen regelgeving en grensoverschrijdende activiteiten.

 

De fraudedeskundigen van Experian bevelen een continue cyclus van fraudepreventie, -opsporing, -onderzoek en -verbetering aan, zodat u een evenwicht kunt vinden tussen risico's en inkomsten en tegelijkertijd de klantervaring kunt verbeteren en een maximaal rendement op uw investering kunt behalen.

 

De fraudeadviseurs van Experian werken samen met organisaties om een strategisch antwoord op fraude te ontwikkelen:

  • Het definiëren van een sterke frauderisicostrategie
  • Identificeren en voorkomen van fraude
  • Bestaande fraudestrategieën herzien en verbeteren om gelijke tred te houden met de huidige en opkomende bedreigingen.
  • Minimaliseren van fraudeverliezen en vals-positieve verwijzingen

 

Voor meer informatie over onze fraude-oplossingen kunt u terecht op http://www.experian.nl/fraude.