Hiscox Ltd. is een internationale beursgenoteerde niche verzekeraar met bijna 120 jaar ervaring in de verzekeringsmarkt en gespecialiseerd in specifieke particuliere en zakelijke risico’s. Wereldwijd heeft Hiscox meer dan 2700 medewerkers in dienst verdeeld over 32 vestigingen in 14 landen. In 2017 was de bruto omzet van de Hiscox Group 2,55 miljard pond en een winst van 31 miljoen pond. Voor de Nederlandse vestiging werken totaal 52 medewerkers. Zij werken voor een bijzondere doelgroep met specifieke wensen en eisen. Dat betekent dat service en kwaliteit op een hoog niveau liggen en er hard gewerkt wordt om dit niveau te waarborgen.

 

Bij Hiscox vinden we het naast wat we verzekeren ook belangrijk wie we verzekeren. Het draait bij Hiscox om people’s business en maatwerk. Professional & Specialty Commercial (PSC) is één van de belangrijkste business lines van Hiscox. De afdeling is gericht op zakelijke verzekeringen, zoals cyber verzekeringen, beroeps-, bestuurders-, en commissarissenaansprakelijkheid voor zakelijke klanten. Tevens biedt Hiscox maatwerk aan de doelgroep van vermogende particulieren. Zo zoekt Hiscox passende verzekeringsoplossingen voor kunstcollecties, luxe villa’s, inboedels, sieradencollecties en tweede woningen van vermogende particulieren alsmede bedrijfs- en museale kunstcollecties en professionele kunsthandel. Onze producten worden gekenmerkt door hoge service standaarden en een flexibele klantbenadering.

 

Het Professional & Specialty Commercial team houdt zich met veel enthousiasme bezig met het ontwikkelen en onderhouden van professionele relaties met het intermediair en de partners. Hierbij ligt de nadruk op het aanreiken van flexibele en innovatieve Underwriting oplossingen om zo samen een excellente eindklant relatie te realiseren. Omdat de afzonderlijke verzekeringen veel verschillen, kenmerken teamleden zich door hun interesse in- en expertise op meer dan één verzekeringsgebied. Daarnaast is het een uitermate actueel vakgebied: er speelt waanzinnig veel en het is continu in beweging.

 

Hiscox verzekert het unieke en interessante. En we zoeken hetzelfde in onze mensen. Hiscox kenmerkt zich door het lef om het conventionele uit te dagen. Moed wordt juist aangemoedigd; bij ons bedrijf, bij de cliënten die we verzekeren en bij onszelf.