De Kernel-Groep beschouwt het als haar missie om bij te dragen tot het verbeteren van kennis, kunde en professionaliteit op het gebied van veiligheid, mananagement en organisatie bij publieke en private ondernemingen in binnen- en buitenland. Wij streven ernaar om dit te bereiken door middel van advies en onderzoek, het onwikkelen van concepten en het verzorgen van erkende opleidingen en trainingen. Wij gaan daarbij uit van de vraagstukken en opleidingsbehoeften van onze opdrachtgevers. 

 

Het Beccaria Instituut maakt organisatorisch deel uit van de Kernel Groep. Het Beccaria Instituut heeft een eigen moderne opleidingslocatie, gevestigd in Waddinxveen. Het Beccaria Instituut werkt samen met een aantal hogescholen, universiteiten en andere organisaties en instituten in binnen- en buitenland. Zij draagt bij aan, of verzorgt gehele opleidingen van betreffende hogeschool, universiteit, organisatie of instituut. Zo werkt het Beccaria Instituut samen met Scientia N.V. in het Caribische gebied en de Universiteit van Antwerpen en The Antwerp Management School in België.

 

 

Onze medewerkers – allen experts op hun gebied – publiceren geregeld in vakbladen. Ook worden zij veelvuldig gevraagd trainingen, lezingen en presentaties voor partners en andere opdrachtgevers te verzorgen.