T-Xchange is een toonaangevende aanbieder van Leadership Games voor (formele) opleidingsdoeleinden. Trainees verkennen hun oordeel en beslissingsstijl in tijdkritische ambigue multi-stakeholder scenario-gebaseerde managementomgevingen. Wij bieden onze klanten leerportalen, games, spelscenario's en train-the-trainer cursussen.

 

T-Xchange Leiderschapsspellen bieden vele voordelen:

REALISTIC : Aangepast aan de belangrijkste leiderschapsuitdagingen van uw organisatie.

ENGAGING : Leuk en motiverend om te doen. Beter afgestemd op de behoeften van jonge leerlingen.

EFFICIENT : Train wanneer en waar dan ook. Kort, to the point oefeningen. Hoogwaardige leerinhouden. Lage terugkerende kosten.

EFFECTIEF : Hogere retentiegraad. Gepersonaliseerde en geaggregeerde feedback.

 

LeadershipExperience BANNER 2

 

Voor het security- en crisisdomein heeft T-Xchange een Leiderschapsspel ontwikkeld om vaardigheden in Cyber Security en Crisismanagement te verbeteren: Je neemt de rol van crisismanager op je bij een groot petrochemisch bedrijf, waarbij je met lastige dilemma's te maken krijgt als je het crisismanagementteam mobiliseert. Het managen van de dynamiek van de chaos in deze multistakeholderomgeving is uw taak.

 

Het Leadership game platform is herbruikbaar: Meerdere scenario's met meerdere dilemma's kunnen samen met de klant worden gecreëerd om specifieke situaties aan te bieden om specifieke Leiderschapsvaardigheden te verbeteren.

 

tx