Tergos is opgericht met de visie om de bezetting van IT-infrastructuur en beveiligingsprofessionals anders te doen. Dankzij onze triple niche strategie en continue drive maken we elke dag het verschil. Momenteel beschikt Tergos over het belangrijkste IT Infrastructuur & Security netwerk van Nederland.

 

Het mooie waarin we opereren overstijgt de sectoren, IT Infrastructuur & Beveiliging is overal aanwezig. Kritische bedrijfsprocessen kunnen alleen draaien op een veilige IT-infrastructuur die exact voldoet aan de eisen van een steeds strenger wordend klachtenklimaat. Het is essentieel dat we precies weten wat er in de markt speelt. De juiste IT-professional op de juiste plaats is de sleutel tot dit alles. We willen ons uitgebreide netwerk van klanten openstellen voor professionals. Gedurende je hele carrière kun je op ons rekenen om de meest gewilde banen op de markt te vinden. Om aan al uw wensen tijdens uw carrière tegemoet te komen, bieden wij u vier verschillende diensten aan:

Tergos is het jongste lid van de Altus Staffing groep, een internationale groep gespecialiseerd in IT staffing. Door het samenvoegen van verschillende niches biedt Altus Staffing haar klanten een totaaloplossing voor IT-personeel.

Gesloten Vacatures & Stages van Tergos