UL is een vooraanstaand, wereldwijd onafhankelijk bedrijf op het gebied van Security. Met als missie het bevorderen van een veilige werk- en leefomgeving voor alle mensen.

 

Binnen het veiligheidsdomein begeleidt UL bedrijven in de complexe wereld van digitale transacties en helpt hen bij het waarborgen van hun softwarebeveiliging. Naarmate de wereld steeds meer verbonden raakt, worden producten en systemen kwetsbaarder voor cyberaanvallen, hacks en identiteitsfraude. Onze expertise omvat het leveren van rapporten en actieplannen over hoe de beveiliging kan worden verbeterd om de bedrijfscontinuïteit en merkbescherming te waarborgen. UL maakt gebruik van onderzoek en normen om voortdurend te kunnen voldoen aan de steeds veranderende behoeften op het gebied van veiligheid en beveiliging.

 

UL is de wereldwijde leider op het gebied van Security, compliance en wereldwijde interoperabiliteit. Onze mensen werken proactief samen met spelers uit de sector om robuuste standaarden en beleidslijnen te definiëren. Wij worden erkend door toonaangevende brancheorganisaties en betalingsmerken en hebben expertise geleverd in talloze projecaten op het gebied van het testen van softwarebeveiliging. Voor meer informatie over onze certificerings-, test-, inspectie-, advies- en onderwijsdiensten kunt u terecht op www.ul.com.