Video is overal en onvermijdelijk. De volgende generatie werknemers zet voornamelijk in op het gebruik van video. Om te communiceren met hun vrienden, klasgenoten en familie. Ze begrijpen echt de kracht van videoconferencing in hun dagelijks leven. Maar de vraag is of de toekomstige werkgevers hier klaar voor zijn.

 

VisionsConnected is aanbieder van managed videoconferencing diensten met een sterke focus op het innoveren van het primaire bedrijfsproces van onze klanten en prospects met het gebruik van videoconferencing.

 

De launching customer van VisionsConnected was de Nederlandse Politie. Samen met de Politie hebben we een beveiligde dienst ontwikkeld waarmee de Politie kan garanderen dat verhoren op een correcte manier gebeuren. Op basis van die ervaring hebben we een visie ontwikkeld op wat de rol van video kan zijn in het wiel van Justitie en in het veiligheidsdomein. Maar ook over hoe overheidsorganisaties beter kunnen samenwerken met behulp van één gemeenschappelijk videosamenwerkingsplatform. Video moet in al zijn formaten (live, opgenomen of stilstaand) veilig en gemakkelijk overdraagbaar zijn, maar ook opgeslagen en geïnterpreteerd kunnen worden tussen verschillende organisaties.

 

Wij bedienen bijna 300 klanten, variërend van overheidsorganisaties tot multinationale organisaties met kantoren over de hele wereld, in meer dan 120 landen, allemaal vanuit ons VisionsConnected Cloud-gebaseerd videosamenwerkingsplatform. Wij zijn ISO 9001, ISO 26000 en 27001 gecertificeerd en alle communicatie via ons cloud-based platform wordt op een veilige en versleutelde manier afgehandeld.

 

Video Conference with VisionsConnected 2.jpg