Hoe het werkt

VulnIQ aggregeert automatisch gegevens uit verschillende bronnen, die u zelf kunt configureren, en stelt ze beschikbaar via uniforme API's. U kunt VulnIQ-API's gebruiken om VulnIQ-gegevens te integreren in uw bestaande applicaties en processen. Zelfs als de gegevensformaten bij hun bronnen veranderen, zullen VulnIQ-API's blijven werken op een manier die achterwaarts compatibel is, zodat u uw integraties niet telkens hoeft bij te werken wanneer een gegevensbron of -formaat verandert.


Gebruiksgevallen

VulnIQ is een algemene oplossing en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen. Het is ontworpen om iedereen te helpen die direct of indirect met Security kwesties te maken heeft.

 

Of u nu een systeembeheerder bent die problemen probeert op te lossen of een beveiligingsanalist die de ernst van een probleem probeert in te schatten, VulnIQ maakt uw leven gemakkelijker door u gemakkelijker toegang te geven tot actuele, nauwkeurige en volledige informatie.

 

Door alle gegevens via API's te verstrekken, stelt VulnIQ u in staat processen te automatiseren. U kunt gegevens eenvoudig integreren in uw processen, tooling en uw eigen oplossingen bouwen. Zie voor meer informatie de volgende use-casespecifieke pagina's:

  • Beveiligingsadviseurs
  • Beveiligingsanalisten
  • Systeembeheerders
  • Ontwikkelaars en ontwikkelingsteams
  • CIO's, CISO's, hoger management