Cybersecurity Insights: Interactieve Sessie over NIS2 en OT Security

17
Sep
Date:
17 September 2024
Time:
13:00 - 17:00 hrs
Location:
HSD Campus
Organised by:
Security Delta (HSD) & IT Circle Nederland

Cybersecurity Insights

 

Het afgelopen jaar volgden ontwikkelingen op het gebied van cybersecurity elkaar in hoog tempo op. Ook in het komende jaar verwachten onze organisaties optimale (cyber)weerbaarheid te ontwikkelen. Om deze uitdagingen te overwinnen, is het cruciaal om kennis en ervaringen te delen met gelijkgestemden binnen het ecosysteem.

 

Daarom organiseren Security Delta (HSD) en IT Circle Nederland in samenwerking een event dat dient als springplank voor een CISO Platform, gericht op CISO’s en andere stakeholders zoals CIO’s en IT managers. Beide organisaties beschikken over jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen die van belang zijn voor professionals binnen dit ecosysteem, en hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van experts.

 

Op deze middag (13:00-17:00) gaan we in gesprek over o.a. de praktische implementatie van de naderende NIS2, en uitdagingen op het gebied van Operational Technology (OT) Security. Experts uit het vakgebied delen hun inzichten, en er is ruimte voor CISO’s en andere stakeholders zoals CIO’s en IT managers om met elkaar in discussie te gaan over best practices en mogelijkheden tot samenwerken. Na afloop is er volop ruimte om elkaar beter te leren kennen tijdens een netwerkborrel.

 

Met trots kunnen we onze sprekers bekendmaken:

-       Vladimir Cibic (CISO KPN)

-       Martin de Vries (CISO TU Eindhoven)

 

Achtergrondinformatie sprekers

Vladimir Cibic
Vladimir Cibic is Chief Information Security Officer (CISO) van KPN. Hij heeft als executive meer dan 20 jaar ervaring in diverse senior management functies bij KPN. Hij gaf inhoud aan KPN programma’s op het gebied van IT strategie, customer experience en simplificatie programma’s. Hij is tevens onderdeel van het Technology Executive Development team voor het IT Strategy team.

Martin de Vries
Martin is een ervaren Information Security Professional met een achtergrond in Project Management, Service Management en Innovatie. In 2021 kwam hij aan boord bij de Technische Universiteit Eindhoven als Chief Information Security Officer (CISO). In deze rol helpt hij de universiteit bij het realiseren van veilige en innovatieve state of the art digitale faciliteiten die aansluiten bij de strategie van de universiteit. Aangezien digitalisering risico's met zich meebrengt, zorgt hij ervoor dat deze worden ingeschat en aangepakt in de context van het full risk profiel van de universiteit.