NL AI Congres 2024

24
Apr
Date:
24 April 2024
Location:
De Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort
Organised by:
NL AI Coalitie

Ontdek de toekomst van AI tijdens het Nederlandse AI Congres, “De Nieuwe Horizon met AI: Collectief, Mensgericht en Kansrijk"! Met een scala aan break-out sessies over actuele thema’s zoals de AI Act, duurzaamheid, gezondheid en zorg, ethiek, onderwijs en innovatieve technologieën, biedt dit congres een unieke kans om de laatste ontwikkelingen in AI te verkennen en krachten te bundelen.

 

Dit jaar gaat het congres plaatsvinden in De Rijtuigenloods te Amersfoort. Een grote industriële locatie met een historisch karakter. Volg de plenaire sessies op een monumentaal spoorcomplex, en de subsessies in één van de rijtuigen uit de industriële revolutie in Nederland.

 

Stap woensdag 24 april samen met de Nederlandse AI Coalitie op de trein en reis mee naar de Nieuwe Horizon van AI. Word onderdeel van boeiende discussies over ethiek in AI, de noodzaak van onderwijs en nog veel meer. Ga het gesprek aan met vooraanstaande experts, beleidsmakers en branchegenoten, en kom tot nieuwe samenwerkingen en ideeën.

 

Bron: NLAIC