Keywords:
Automotive
Edu type:
Formal education
Location:
Arnhem
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

KOM NAAR DE OPEN DAG VAN AUTOMOTIVE

Past de opleiding Automotive bij jou? Dat onderzoek je verder op de Open Dag! Proef op 22 januari de sfeer op de Arnhemse campus en stel onze studenten en docenten je vragen, ga naar een voorlichting van deze studie of doe mee met de rondleiding. Of volg je liever de online voorlichtingen vanuit huis? Dat kan op 22 januari ook!

 

WAAROM DE HBO-OPLEIDING AUTOMOTIVE?

Excellent laboratorium

Je doet practica in het excellent beoordeelde Applied Research Laboratorium - Automotive (ARL-A). Met een waterstoflab en vele professionele proefstanden is dat uniek voor een hogeschool!

 

Racend je toekomst in

Kennis in praktijk brengen? Nergens kan dat sneller dan bij een van de HAN-studententeams! (HART, HRT, Hydromotive en HFS)

 

Persoonlijke begeleiding

Je hebt een persoonlijke coach: je studieloopbaanbegeleider denkt met je mee. Heb je vragen? Stel ze!

 

Bepaal je eigen route

Jij bepaalt je eigen stages, je minor en je afstudeeropdracht. Welke route kies jij?

 

De grens over!

Je leert ‘Automotive-Engels’. Zo ben je klaar voor een toekomst over de grens!

 

Unieke samenwerking

Test je kennis in de praktijk. Aantrekkelijke stages voor jou door de unieke samenwerking met veel vooraanstaande bedrijven uit de wereld van de automotive!

 

BAANKANSEN

Sportmotoren ontwerpen? Nieuwe milieuvriendelijke brandstoftechnieken onderzoeken? Je eigen bedrijf runnen? Of liever doorstuderen? Het kan allemaal als Automotive Engineer. De HAN bereidt je voor op een toekomst in een dynamische sector. Die staat te springen om nieuw personeel!

 

GEEF GAS MET JE OPLEIDING!: WAT LEER JE BIJ AUTOMOTIVE?

Het vakgebied in de voertuigenwereld verandert snel. Daarom wijst HAN Automotive je vooral de weg. We vertellen niet alleen wat waar is. We leren je ook de nieuwste waarheid te vinden.

 

Hoe onderzoek je nieuwe informatie? Hoe analyseer je die? Hoe gebruik je die kennis voor het bedrijf waar je werkt? Vanaf dag 1 van de opleiding Automotive ben je bezig met het echte werk. Je leert dingen die je later nodig hebt. Zoals: 

  • Waar moet je zijn om je Automotive-kennis up-to-date te houden? 
  • Hoe speel je in op internationale ontwikkelingen in het vervoer? 
  • Hoe zorg je voor duurzaam én betaalbaar vervoer in een schone wereld? 
  • Op welke manier laat je een bedrijf economisch goed presteren? 
  • Hoe verhoudt de techniek van een voertuig zich tot de gebruiker? 

OPLEIDINGEN VERGELIJKEN: AUTOMOTIVE IN CIJFERS

Hoe tevreden zijn studenten over Automotive bij de HAN? Dat zie je in 1 oogopslag bij Studie in Cijfers. Vergelijk jouw opleiding met het landelijk gemiddelde en check wat interessante cijfers. Hoeveel procent haalt binnen 5 jaar zijn diploma, bijvoorbeeld?

 

Die cijfers kunnen jou helpen bij je studiekeuze. Stel, een opleiding heeft meer contacturen dan gemiddeld. Spreekt dat jou aan, of ga je juist liever zelfstandig aan het werk? Hoe meer je van een opleiding weet, hoe beter je een keuze kunt maken!

FaLang translation system by Faboba