Keywords:
Automotive
Edu type:
Formal education
Location:
Arnhem
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Hoe worden auto’s minder vervuilend? Wordt het elektrisch rijden of is waterstof de duurzame brandstof? Kan Max Verstappen sneller door de bocht? Vragen over nu en de toekomst! Bij HAN Automotive leer je alles over auto’s, vrachtwagens en motoren. Die kennis breng je in de praktijk. Cool toch?

 

KOM NAAR DE OPEN DAG VAN AUTOMOTIVE

Past de opleiding Automotive bij jou? Dat onderzoek je verder op de Open Dag! Proef op zaterdag 18 november de sfeer op de Arnhemse Campus en stel onze studenten en docenten je vragen, ga naar een voorlichting van deze studie of doe mee met de rondleiding of een proefcollege.

 

WAT KUN JE ALLEMAAL WORDEN?: BAANKANSEN

Sportmotoren ontwerpen? Nieuwe milieuvriendelijke brandstoftechnieken onderzoeken? Je eigen bedrijf runnen? Of liever doorstuderen? Het kan allemaal als Automotive Engineer. De HAN bereidt je voor op een toekomst in een dynamische sector. Die staat te springen om nieuw personeel!

 

WAT LEER JE BIJ AUTOMOTIVE?

Het vakgebied in de voertuigenwereld verandert snel. Daarom wijst HAN Automotive je vooral de weg. We vertellen niet alleen wat waar en bewezen is. We leren je ook de nieuwste waarheid te vinden.

Vanaf dag 1 van de opleiding Automotive ben je bezig met het echte werk. Je leert dingen die je later nodig hebt. Zoals: 

  • Waar moet je zijn om je automotive en high tech kennis up-to-date te houden? 
  • Hoe speel je in op internationale ontwikkelingen in het vervoer? 
  • Hoe zorg je voor duurzaam én betaalbaar vervoer in een schonere wereld? 
  • Op welke manier laat je een bedrijf economisch goed presteren? 
  • Hoe verhoudt de techniek van een voertuig zich tot de gebruiker? 

THE PLACE2BE: HAN CAMPUS ARNHEM

Je opleiding volg je grotendeels op de HAN Campus Arnhem. En dat is méér dan alleen een leuke plek om te studeren… Hapje, drankje, sporten, tijd om te chillen met studiegenoten, het is er allemaal!  

 

BENIEUWD NAAR DE OPLEIDING AUTOMOTIVE?

Ontdek vooral zelf of deze opleiding bij jou past. Zin om een keer langs te komen? Onze deuren staan voor je open.

 

OPLEIDINGEN VERGELIJKEN: AUTOMOTIVE IN CIJFERS

Hoe tevreden zijn studenten over Automotive bij de HAN? Dat zie je bij Studie in Cijfers. Vergelijk jouw opleiding met het landelijk gemiddelde. Hoeveel procent haalt binnen 5 jaar zijn diploma, bijvoorbeeld?

 

Die cijfers kunnen jou helpen bij je studiekeuze. Hoe meer je van deze opleiding weet, hoe beter je een keuze kunt maken!