Keywords:
Security, Security Professionals, consultancy, Management, CISSP, Information Security, Security Consultant, Information Security Management, Securitymanagement, Auditing, Information Management
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
04/11/2020
Study Load:
80 hrs
Duration:
10 days
More information

Description:

Inleiding

Tijdens deze CISSP® Preparation Course wordt u opgeleid tot een breed onderlegde specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Na afronding van de opleiding heeft u een gedegen kennis van de 8 CISSP®-domeinen om deze in de praktijk te kunnen toepassen en bent u geheel voorbereid op het nieuwe internationale adaptive testing CISSP®-examen.

 

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISSP®-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISSP®-examen niet onderschat moet worden. Enkel het trainen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te passen.
Deze CISSP®-cursus onderscheidt zich – naast de focus op het behalen van het op Computerized Adaptive Testing gebaseerde examen – door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.

 

De CISSP®-cursus bestaat uit tien klassikale cursusdagen waarin de theorie wordt afgewisseld met praktijkcasussen en oefenvragen. Er wordt uitgebreid ingegaan op ieder domein, zodat u voldoende tijd heeft uzelf de stof eigen te maken. Op de laatste lesdag krijgt u een uitgebreid CISSP®-proefexamen dat uiteraard ook nabesproken wordt, waarbij eveneens specifiek aandacht besteed wordt aan de Nederlandse/Belgische situatie.

 

Doelgroep 

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zich gaan bezighouden met informatiebeveiliging en over een gedegen basiskennis willen beschikken. Bijvoorbeeld:

 

  • Consultants information security
  • Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
  • Coördinators information security
  • IT-auditors

Voorkennis

Basiskennis van informatiebeveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan de Information Security Foundation opleiding te volgen voorafgaand aan deze opleiding.

 

Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek wenselijk. De IT-Security Foundation cursus is speciaal ontwikkeld zodat u ook de juiste technische kennis verkrijgt.

 

Twijfelt u of dit de cursus is die u wilt volgen?

 

 
 

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands.Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen: 

  • CISSP® Official Study Guide 8th Edition van Sybex
  • Aanvullend cursusmateriaal (cursusslides, oefenvragen)
  • Proefexamen
  • Een heerlijke lunch

 

Bij de cursus zit het volgende niet inbegrepen: 

  • Het (Engelstalige) CISSP®-examen.