Keywords:
Engineering, Telecom, Electrical Engineering
Edu type:
Formal education
Location:
Arnhem
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Op zoek naar een toekomstgerichte technische carrière? Word elektrotechnisch ingenieur! Werk aan de transitie naar duurzame energie. Ontwikkel slimme, gebruiksvriendelijke machines en apparaten. Electrical and Electronic Engineering bij de HAN geeft je een solide start op een veelbelovende carrière!

 

18 NOVEMBER: KOM NAAR DE OPEN DAG VAN ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING

Past de Engelstalige opleiding Electrical and Electronic Engineering bij jou? Dat onderzoek je verder op de Open Dag! Proef op zaterdag 18 november van 10 tot 14 uur de sfeer op de Arnhemse campus en stel onze studenten en docenten je vragen of doe mee met de rondleiding.

 

KENNISMAKEN: WAAROM KIES JE ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING?

Zonder hoogopgeleide elektrotechneuten staat de wereld bijna letterlijk stil. Wil jij een belangrijke schakel worden in onze maatschappij en wil je weten hoe je elektrotechnische apparaten en systemen ontwerpt, onderzoekt, produceert en onderhoudt? Maak dan kennis met HAN Electrical and Electronic Engineering in Arnhem!

 

BAANKANSEN: WAT KUN JE WORDEN MET ELECTRICAL ENGINEERING?

Elektrotechnische vakmensen zijn onmisbaar voor de energietransitie en verduurzaming. Zinvol en interessant werk! Met deze bachelor op zak ben je een hbo-gekwalificeerde elektrotechnisch ingenieur. In welke bedrijfstak je gaat werken hangt af van je interesses.

  • Voedselverwerking?
  • Olie- en gasverwerking?
  • Of misschien de energiesector?

Als elektrotechnisch ingenieur kun je op allerlei terreinen aan de slag. Je kunt niet alleen puur technisch, maar ook commercieel technisch bezig zijn. Je eigen bedrijf beginnen of naar het buitenland? Niemand houdt je tegen!

 

Als elektrotechnicus is je startsalaris al snel € 2.934,- bruto per maand. (Bron: Keuzegids HBO 2023)

 

PRAKTIJKGERICHT!: WAT LEER JE BIJ ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING?

Besturing en automatisering. Jij leert hoe je installaties en processen slim aanstuurt. Van besturingskasten tot complexe automatiseringsprojecten. Je ontwikkelt ze vanaf de tekentafel.

 

Je wordt bij de HAN 100% gezien als partner in het leerproces. De klassen zijn klein en je docenten motiveren je om actief deel te nemen aan de lessen. Om vragen te stellen en je mening te geven. Ze moedigen je ook aan om creatief te zijn en dingen zelf te ontdekken.

 

Electrical and Electronic Engineering bij de HAN draait om Industrial and Power Systems! Je werkt veel samen met studenten van andere engineering opleidingen. Je leert al snel internationaal werken als onderdeel van een energiek geheel.

 

THE PLACE2BE: HAN CAMPUS ARNHEM

Het gebouw waarin je Electrical and Electronic Engineering gaat studeren, is deel van de HAN Campus in Arnhem. Dat is méér dan alleen een leuke plek om te studeren… Sleutelen aan projecten, hapje, drankje, sporten, chillen met studiegenoten – het kan er allemaal.

 

BENIEUWD NAAR DE OPLEIDING ELECTRICAL AND ELECTRONIC ENGINEERING?

Kom langs en ontdek of deze opleiding in het Engels bij jou past. Loop over de campus, neem een kijkje bij het team van de Solarboat en stel al je vragen aan studenten en docenten. Je bent meer dan welkom!