Keywords:
Education Market, Engineering
Edu type:
Formal education
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Iets voor jou?

Heb jij de ambitie om bij te dragen aan een schonere, veiligere en aangenamere wereld? Ben je creatief, innovatief en heb je ook nog een wis- en natuurkundeknobbel?

 

Dan ben je geknipt voor de opleiding Elektrotechniek in Delft! Bij ons lever jij jouw bijdrage aan een duurzame samenleving. Vanaf de start van de opleiding bedenk, ontwerp en realiseer je slimme oplossingen voor bijvoorbeeld duurzaam gebruik van energie. Je bundelt jouw krachten met studenten van andere opleidingen en professionals uit het werkveld, om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Wij geven je de tools om maximale impact te maken op de maatschappij!

 

Elektrotechniek is overal! Zo werk je aan innovatieve en creatieve projecten voor de zorg, landbouw, vervoer en de energiesector. Hoe kan het beter, slimmer en goedkoper? Die vraag houdt jou bezig bij alles wat je ziet. Tijdens de opleiding Elektrotechniek aan De Haagse Hogeschool komt dat mooi van pas, als je je eigen creaties tegen het licht houdt. Je ontwikkelt elektrotechnische systemen die energie opwekken of omzetten, en werkt daarbij innovatief, duurzaam en ICT-gestuurd. Tijdens de opleiding besef je hoe jij hieraan kunt bijdragen. Door de vele praktijk gestuurde projecten sta je na 4 jaar studie al met 1 been in het bedrijfsleven.