Keywords:
Education Market, Engineering
Edu type:
Formal education
Location:
Delft
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Droom jij ervan écht een verschil te maken? Door bij te dragen aan een schonere, veiligere en aangenamere wereld? Ben je creatief, innovatief en heb je ook nog een wis- en natuurkundeknobbel? Dan ben je geknipt voor de opleiding Elektrotechniek in Delft! Bij ons word je onderdeel van de transformatie naar een duurzame samenleving. Vanaf de start van de opleiding bedenk, ontwerp en realiseer je slimme oplossingen voor bijvoorbeeld duurzaam gebruik van energie. Je bundelt jouw krachten met studenten van andere opleidingen en professionals uit het werkveld, om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan. Wij geven je de tools om maximale impact te maken op de maatschappij!

 

Heeft De Haagse het ook voor jou?

De Haagse Hogeschool helpt jou in je online ontdekkingstocht. Gewoon vanuit huis, op je mobiel, tablet of computer. Kijk hieronder wat je allemaal kunt doen om te weten te komen welke opleiding het beste bij je past. Zo hopen we jouw studiekeuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Kom ontdekken of De Haagse het heeft voor jou.

 • Bekijk de opleidingsfilm voorafgaande aan de Online Open Dag
  • Bekijk hier de film van de opleiding.
 • Open Dag gemist? Volg onze webinar!
  • Het kan zijn dat je onze online open dag hebt gemist. Klik dan op de volgende link en bekijk de webinar die we hebben gemaakt over onze opleiding.
 • Meer weten? Kies je student. Waarom klikte het bij hem of haar?
  • Neem contact op met onze studenten. Zij vertellen je graag wat zij vinden van deze studie. Klik en kies.
 • Twijfel je of deze opleiding bij je past? Klik hier voor een studiekeuzegesprek
  • Je voert dat gesprek met een van onze studiekeuzeadviseurs. Hij kan je ook uitnodigen voor een studiekeuzetest als je dat wilt. Wij geven je graag helderheid.

Toelatingseisen

Elektrotechniek voltijd, 2022-2023

Om met de bacheloropleiding Elektrotechniek voltijd te kunnen beginnen moet je een havo- of vwo-diploma hebben met het juiste profiel. Bij sommige profielen zijn bepaalde vakken verplicht. Ook met een mbo-diploma niveau 4 Elektrotechniek, Mechatronica of Informatica ben je welkom. Hieronder zie je de toelatingseisen. Heb je niet het juiste diploma? Kijk dan onder de tabel wat voor jou geldt.

FaLang translation system by Faboba