Keywords:
Law
Edu type:
Formal education
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
6720 hrs
Duration:
4 years
More information

Description:

Iets voor jou?

De rechtspraktijk is fascinerend en overal aanwezig. Gemeenten, advocatenkantoren, ministeries en transportbedrijven: elke organisatie heeft ermee te maken.

 

Werk je in een juridische omgeving of heb je een juridische functie, maar ben je toe aan meer verdieping of verantwoordelijkheid? Wil je doorgroeien en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan spreekt HBO-Rechten je zeker aan. Deze deeltijdstudie combineer je met je baan. Zo vergroot je je carrièremogelijkheden, je kansen op de arbeidsmarkt en werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Perfect toch? In 4 jaar groei je uit tot een kundige hbo-jurist die mensen en organisaties gericht kan adviseren.

 

Als professional met ambitie wil je doorgroeien naar een juridische functie met uitdaging. Denk aan het behartigen van consumentenbelangen in een gerechtelijke procedure of het adviseren van een onderneming in een arbeidszaak. Bij HBO-Rechten maak je kennis met verschillende rechtsgebieden kan je uiteindelijk veel kanten op. De deeltijdstudie is opgedeeld in 4 blokken van 10 weken. Maandag is je vaste studiedag. Verder is het vooral zelfstudie en ben je gemiddeld 35 uur per week met HBO-Rechten bezig. Daarnaast voer je juridisch relevant werk uit. Zo ontdek je wat je persoonlijke en professionele kwaliteiten en mogelijkheden zijn en het onderwijs sluit daarop aan. Juridische expertise doe je op in colleges en vaardigheidstrainingen. Deze kennis en vaardigheden toets je met opdrachten op je werkplek en bespreek je met jouw coach.