Keywords:
Education Market, ICT, Cyber Security
Edu type:
Formal education
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Jij bent de creatieveling die oplossingen zoekt voor technologische vraagstukken. De Expert IT Systems and Devices richt zich met name op de servicedesk en het afhandelen van binnenkomende incidenten, maar heeft ook verstand van serveromgevingen en netwerkstructuren.

 

Dit ben jij:

- Je draagt de verantwoordelijkheid voor een constant en optimaal werkende netwerk-infrastructuur en/of informatiesystemen.
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je kan goed overweg met stress en werkdruk.
- Je hebt contacten met leveranciers, helpt en adviseert medewerkers, schrijft handleidingen en instructies en ondersteunt de servicedesk.

 

Communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding is bij de opleiding Expert IT Systems and Devices een vereiste. Tijdens de opleiding wordt hier veel tijd en aandacht aan besteed.

 

Na het afronden van deze opleiding kan je werk bestaan uit het onderhouden en testen van systemen en netwerken, server- en netwerkbeheer, problemen oplossen, computers voorzien van nieuwe onderdelen, computers repareren, software installeren en configureren en klanten ondersteunen bij computergebruik.