Keywords:
Cyber, Education Market, ICT
Edu type:
Formal education
Location:
Ede
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

De spil van de ICT-afdeling: dat word je als je de opleiding expert IT systems and devices gaat studeren. Deze niveau 4 mbo-opleiding past bij jou als je de laatste ontwikkelingen op computergebied volgt en graag op zoek gaat naar oplossingen op dit vlak. Voor jou is niets onmogelijk! Ook nog eens goed in Engels en wiskunde? Dat is helemaal een pré.

Klinkt dit interessant en wil je meer weten over de opleiding expert IT systems and devices aan het Technova College? Lees dan verder. Weet je al zeker dat dit de opleiding voor jou is? Schrijf je dan direct in.

 

DE OPLEIDING EXPERT IT SYSTEMS AND DEVICES IS IETS VOOR JOU ALS:

  • je goed overzicht kunt houden;
  • je een echt organisatietalent bent;
  • je leidinggevende kwaliteiten hebt;
  • jij je graag vastbijt in computervraagstukken.

OVER DE OPLEIDING EXPERT IT SYSTEMS AND DEVICES

Op de opleiding expert IT systems and devices word jij opgeleid tot de spil van een ICT-afdeling. Je komt alles te weten over diverse netwerken, computers, printers en telefoons en weet straks precies hoe je moet zorgen dat alle digitale systemen naar behoren werken. Ook in de toekomst, want er is volop aandacht voor moderne ontwikkelingen zoals cloudcomputing en mobile devices. Uiteraard komen beveiliging en onderhoud ook gewoon aan bod. Zo leer je in de praktijk te zorgen dat alle informatiesystemen up-to-date blijven.

 

De opleiding besteedt ook aandacht aan andere vaardigheden. Bijvoorbeeld communicatie, omdat je veel gaat samenwerken. En om een dienstverlenende instelling te ontwikkelen, leer je een servicedesk organiseren en inrichten. Je ontwikkelt ook een scherp analytisch vermogen om in verschillende situaties doeltreffend te kunnen handelen. Tenslotte werk je aan je leiderschapskwaliteiten, zodat je medewerkers op de ICT-afdeling straks goed kunt instrueren en motiveren.

 

STUDIE IN CIJFERS

In Studie in Cijfers staat informatie over jouw opleiding en de kans op een baan en stage in jouw regio, naast het landelijk gemiddelde. Samengesteld door SBB. SBB gebruikt hiervoor eigen informatie en gegevens van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO), het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en de landelijke jongerenorganisatie JOB.

 

JOUW CARRIÈRE NA DE OPLEIDING EXPERT IT SYSTEMS AND DEVICES

Als expert IT systems and devices los je allerlei ingewikkelde computer vraagstukken op in een bedrijf, op basis van de wensen van de klant. Je kunt aan de slag als medewerker op een ICT- of automatiseringsafdeling van allerlei soorten bedrijven en instellingen. Of je wordt bedrijfsleider bij een computerwinkel, of middenkader leidinggevende bij een computerleverancier. Wie weet geef jij straks zelfs leiding aan een team van ICT-medewerkers of word je ingezet als security specialist.

 

DOORLEREN NA JE OPLEIDING EXPERT IT SYSTEMS AND DEVICES

Klaar met je opleiding expert IT systems and devices? Dan kun je doorstromen naar het hbo om verder te leren, bijvoorbeeld naar een hbo-opleiding ICT, Informatica of Business IT & Management.

 

WAAROM DE OPLEIDING EXPERT IT SYSTEMS AND DEVICES OP HET TECHNOVA COLLEGE VOLGEN?

Op het Technova College in Ede leiden we de technische en creatieve vakmensen op die nu en in de toekomst nodig zijn. Mensen die een cruciale schakel vormen in de maatschappij van morgen. Op een hypermoderne, bruisende school word je door gepassioneerde docenten en medewerkers vakkundig naar je toekomst als vakheld begeleid.

  • kleinschalige structuur, ongedwongen sfeer
  • fijne mix van theorie en praktijk
  • een vak waar de maatschappij om vraagt
  • groot netwerk in het bedrijfsleven

BEN JIJ KLAAR OM AAN DE SLAG TE GAAN ALS EXPERT IT SYSTEMS AND DEVICES?

Schrijf je dan in voor de opleiding expert IT systems and devices op het Technova College.