Keywords:
Security, Security Professionals, Security Training, IT Monitoring, IT Security
Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
01/10/2020
Study Load:
40 hrs
Duration:
5 days
More information

Description:

Inleiding

 

Dit is de vervolgcursus van de IT-Security Foundation. Waar het in de foundation cursus voornamelijk ging over de basisconcepten, zal deze opleiding veel meer de diepte ingaan. U leert welke IT-securitycomponenten van belang zijn en hoe u deze daadwerkelijk kunt toepassen binnen uw eigen IT-omgeving zodat aanvallen van buitenaf, bijvoorbeeld ransomware of hacks, worden afgeweerd.

 

Vanwege het Coronavirus gaan onze cursussen via Virtual Classroom door zolang overheid dit bepaald, zodat u vanuit uw huisadres een live verbinding heeft met onze docent en medecursisten! U kunt zich gewoon inschrijven, neem wel even contact op met onze Clientsupport via info@securityacademy of bel 0348-408061.

 

 

Doelgroep

 

Deze cursus is geschikt voor functionarissen die enige technische kennis hebben op het gebied van ICT en de beveiliging van computersystemen. Denk hierbij aan onder andere:

 

  • Functionarissen die in hun werk te maken krijgen met de technische aspecten van de beveiliging van een IT-omgeving
  • Junior en medior technisch beheerders van netwerken, systemen of applicaties
  • Junior en medior functioneel applicatiebeheerders die zich het taalgebruik van hun collega technisch beheerders eigen willen maken
  • Functionarissen die zich bezighouden met incident management

 

Voorkennis

 

Basiskennis van IT-beveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij u aan om eerst de cursus de IT-Security Foundation te volgen.  Twijfelt u aan uw instapniveau?

Test uw kennis op onze website!

 
 

 

Cursusmateriaal

 

U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal, ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

 

  • Het SECO-Institute cursusmateriaal
  • Het SECO-Institute online IT-Security Practitioner examen
  • Een heerlijke lunch

 

Wanneer u deze opleiding in combinatie met de vooropleiding IT-Security Foundation boekt, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Wilt u van deze korting gebruik maken, voer dan de volgende code in bij het kortingsveld: “AR-Combi”