Keywords:
Security, Security Professionals, Security Training, IT Monitoring, IT Security
Edu type:
Course or training
Location:
Woerden
Edu level:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
11/03/2020
Study load:
40 hrs
Duration:
5 Days
More information

Description:

Inleiding

 

Dit is de vervolgcursus van de IT-Security Foundation. Waar het in de foundation cursus voornamelijk ging over de basisconcepten, zal deze opleiding veel meer de diepte ingaan. U leert welke IT-securitycomponenten van belang zijn en hoe u deze daadwerkelijk kunt toepassen binnen uw eigen IT-omgeving zodat aanvallen van buitenaf, bijvoorbeeld ransomware of hacks, worden afgeweerd.

 

Doelgroep

 

Deze cursus is geschikt voor functionarissen die enige technische kennis hebben op het gebied van ICT en de beveiliging van computersystemen. Denk hierbij aan onder andere:

 

  • Functionarissen die in hun werk te maken krijgen met de technische aspecten van de beveiliging van een IT-omgeving
  • Junior en medior technisch beheerders van netwerken, systemen of applicaties
  • Junior en medior functioneel applicatiebeheerders die zich het taalgebruik van hun collega technisch beheerders eigen willen maken
  • Functionarissen die zich bezighouden met incident management

 

Voorkennis

 

Basiskennis van IT-beveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij u aan om eerst de cursus de IT-Security Foundation te volgen.  Twijfelt u aan uw instapniveau?

Test uw kennis op onze website!

 
 

 

Cursusmateriaal

 

U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal, ontvangt u deze op de eerste lesdag.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

 

  • Het SECO-Institute cursusmateriaal
  • Het SECO-Institute online IT-Security Practitioner examen
  • Een heerlijke lunch

 

Wanneer u deze opleiding in combinatie met de vooropleiding IT-Security Foundation boekt, ontvangt u 10% korting op het totaalbedrag. Wilt u van deze korting gebruik maken, voer dan de volgende code in bij het kortingsveld: “AR-Combi”