Keywords:
Law
Edu type:
Formal education
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Jij bent goed met mensen en wetten

Wetten en regelgeving vind jij razend interessant. Je bent goed in taal. Moeilijke zinnen in het wetboek? Jij snapt wat er staat. Hoe je de regels moet lezen en kunt uitleggen. Met die kennis kun jij anderen helpen. En dát geeft een goed gevoel!

 

Jij hebt een luisterend oor en oog voor detail. Wat je doet, doe je goed. Dat maakt dat klanten en collega’s blindelings op jou vertrouwen. Aan de balie of telefoon ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Je maakt afspraken en beantwoordt eerste vragen. Advies over een verzekeringspolis? Kopje koffie voor een bezoeker? Laat dat maar aan jou over. Net als het klaarleggen van stukken voor de notaris, advocaat, makelaar of personeelsmanager. Jij zorgt, achter de schermen, dat alles op rolletjes loopt. Voor de perfecte administratieve afhandeling en het secuur verwerken van gegevens en documenten. Zodat dossiers of personeelsbestanden tiptop in orde zijn. En iedereen de juiste informatie krijgt.

 

Opleidingsinformatie

We starten met een brede basis in de zakelijke dienstverlening. Zodat jij er stáát als de klant een beroep op je doet. Zie jij jezelf al zitten in een advocatenkantoor, bij een gemeente, bewindvoerder of notaris? Ga je voor het bank- en verzekeringswezen? Of de afdeling personeelszaken van een bedrijf? Het kan allemaal met deze opleiding! Via projecten maak je in het eerste jaar al kennis met al die verschillende werkomgevingen. En de taken die daar op je af kunnen komen. Wat je in de ochtend leert, pas je in de middag direct in projecten toe. Dat betekent goed samenwerken met je projectgroepje en weten hoe je het wetboek gebruikt. Wil jij méér dan algemene kennis van de Nederlandse wetgeving? Kies dan voor keuzevakken in de richting die jij op wilt. Arbeidsrecht en personeelswerk bijvoorbeeld. Of huurrecht, personen- en familierecht, ondernemingsrecht of... Hoe meer rechtskennis, hoe meer jij straks in de praktijk kunt betekenen. En natuurlijk zorgen wij dat je ook weet hoe je managementinformatie levert en omgaat met juridische en HRM-opdrachten en standaarddocumenten.