Keywords:
law
Edu type:
Formal education
Location:
Zwolle
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
01/08/2024
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Heb je graag contact met mensen? En past een kantooromgeving bij jou? Dan is deze opleiding wat voor je! Je geeft informatie en voorlichting over juridische vragen, aanvragen voor verzekeringen of HR-adviestrajecten. Ook kun je leren hoe je een makelaar ondersteunt. Na deze opleiding treed je als aanspreekpunt voor klanten op, verzorg je zakelijke communicatie en verwerk je gegevens op de juiste manier.

 

Over deze opleiding

Binnen de opleiding word je breed opgeleid. Je bent bezig met drie vakgebieden; juridisch, verzekeringen en personeelszaken. Daarnaast kies je uit keuzedelen, waaronder het keuzedeel 'Assisteren van de vastgoedmakelaar' en 'Basis cybercriminaliteit & cyberveiligheid'.

Na het afronden van je opleiding kun je aan de slag bij bijvoorbeeld een rechtbank, verzekeringskantoor/maatschappij, bank, makelaars-, advocaten- of notariskantoor, schuldhulpverleningsinstantie of een overheidsinstantie zoals een gemeente.

Let op! Deze opleiding is een samenvoeging van de opleidingen Financieel Dienstverlener en Juridisch Administratief Dienstverlener. Je krijgt les in het Nederlands.
 

Stages

Tijdens de opleiding ga je vijf dagen per week naar school en loop je stage bij een erkend leerbedrijf. 

Je loopt in het tweede en derde leerjaar stage. Je loopt stage in het tweede halfjaar van leerjaar 2 en in het eerste halfjaar van leerjaar 3. In totaal loop je 40 weken stage.
 

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Je kunt kiezen uit:
  • Assisteren van de vastgoedmakelaar
  • Basis cybercriminaliteit & cyberveiligheid
  • Doorstroom hbo
  • Fiscale werkzaamheden in de praktijk
  • Een keuzedeel uit het Deltionbrede aanbod