Keywords:
law
Edu type:
Formal education
Location:
Zwolle
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
5040 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Ben jij nieuwsgierig en wil je precies weten hoe wetten en regels werken? Wil je mensen en bedrijven helpen met jouw kennis? Kies voor de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener! Je onderzoekt regels en procedures, administreert, geeft adviezen en bereidt juridische documenten voor. Een opleiding voor kritische onderzoekers en gedreven helpers. Zoals jij!

 

Met de opleiding Juridisch Administratief Dienstverlener leer je alles over wetgeving, procedures en regels. Denk aan strafrecht, procesrecht en staats- en bestuursrecht. Ook leer je omgaan met verschillende soorten klanten, ga je aan de slag met juridische dossierwerkzaamheden en leer je voorlichting en informatie geven op juridisch gebied.

 

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Je kunt kiezen uit:
- Digitale vaardigheden basis
- Oriëntatie op ondernemerschap
- Voorbereiding op het hbo
- Assistent bewindvoerder

 

Als Juridisch Administratief Dienstverlener werk je tijdens je toekomstige beroep op het kantoor een bedrijf of organisatie. Met een diploma Juridisch Administratief Dienstverlener kun je aan het werk bij zowel de overheid als in het bedrijfsleven.