Keywords:
Security, Education Market
Edu type:
Formal education
Location:
Leiderdorp
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
1680 hrs
Duration:
1 year
More information

Description:

Met de opleiding MBO Beveiliger 2 behaal je een erkend MBO 2-diploma. Studeer thuis of klassikaal, inclusief lesmateriaal en persoonlijke begeleiding.

 

Lijkt het je leuk om te werken in de beveiliging en wil je beveiliger worden? Zorg dan dat je de juiste papieren haalt. Met de opleiding MBO Beveiliger 2 behaal je een wettelijk erkend MBO 2-diploma. Je doet examen via de SVPB en de generieke vakken en de keuzedelen rond je af bij de LOI. Na deze opleiding kun je aan de slag als beveiliger bij allerlei soorten bedrijven of organisaties, van Schiphol tot de overheid.

 

Een beveiliger houdt zich bezig met het vroegtijdig signaleren van dreigingen en risico's en grijpt in als dat nodig is. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen. Een belangrijke functie dus! De MBO 2-opleiding Beveiliger bereidt je hier goed op voor. Je leert alles over het beveiligen van gebouwen, je rol als beveiliger, veiligheidsmaatregelen, brandpreventie en meer. Ook leer je observeren en je waarnemingen vastleggen.

 

De praktijk speelt een belangrijke rol in deze opleiding. Je loopt stage en voert opdrachten uit in een omgeving naar keuze. Bijvoorbeeld op het gebied van winkelsurveillance, detentietoezicht of luchthavenbeveiliging. Al in een jaar heb je het erkende en door de branche zeer gewaardeerde SVPB-diploma Beveiliger 2 op zak. Daarmee zien werkgevers je graag komen!

 

Volg het nieuwste programma!

De opleiding MBO Beveiliger 2 is volledig vernieuwd en voldoet aan de allernieuwste eisen. Je bent dus verzekerd van een opleiding die voor 100% aansluit op de meest recente eisen vanuit de overheid en behaalt een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen. Schrijf je nu in en start met deze volledig nieuwe opleiding!

 

Daarom kies je voor de opleiding MBO Beveiliger 2

  • Schrijf je nu in en volg het nieuwste programma.
  • Binnen 1 jaar een erkend MBO 2-diploma van de SVPB.
  • Praktijkgericht, meteen toepasbaar.
  • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
  • Geactualiseerd lesmateriaal volgens het nieuwste kwalificatiedossier.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal van eX:plain en live webcolleges.
  • Train jezelf met een speciaal ontwikkelde app iCertified.
  • Persoonlijke begeleiding van start tot diploma, ook tijdens de stage.
 
FaLang translation system by Faboba