Keywords:
Security, Education Market
Edu type:
Formal education
Location:
Leiderdorp
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
1680 hrs
Duration:
1 year
More information

Description:

Met de MBO-opleiding Beveiliger 2 behaal je een erkend MBO 2-diploma. Studeer thuis of klassikaal, inclusief lesmateriaal en persoonlijke begeleiding.

 

Zoek jij een opleiding beveiliging en wil je beveiliger worden? Kies dan voor de MBO-opleiding Beveiliger 2! Met deze opleiding behaal je een wettelijk erkend MBO 2-diploma. Je bereidt je perfect voor op de officiƫle examens van de SVPB. Na deze beveiliger opleiding kun je aan de slag bij allerlei soorten bedrijven of organisaties, van Schiphol tot de overheid.

 

Een beveiliger zorgt ervoor dat dreigingen en risico's op tijd worden opgemerkt en grijpt in als dat nodig is. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat mensen zich veilig voelen. Een belangrijke functie dus! In de MBO 2-opleiding Beveiliger leer je alles over het beveiligen van gebouwen, je rol als beveiliger, veiligheidsmaatregelen, brandpreventie en meer. Ook leer je observeren en je waarnemingen vastleggen.

 

De praktijk speelt een belangrijke rol in deze opleiding beveiliging. Je loopt stage en voert opdrachten uit in een omgeving naar keuze. Bijvoorbeeld op het gebied van winkelsurveillance, detentietoezicht of luchthavenbeveiliging. Al in een jaar heb je het erkende en door de branche zeer gewaardeerde SVPB-diploma Beveiliger 2 op zak. Daarmee zien werkgevers je graag komen!

 

Daarom kies je voor de opleiding MBO Beveiliger 2

  • Schrijf je nu in en volg het nieuwste programma.
  • Binnen 1 jaar een erkend MBO 2-diploma van de SVPB.
  • Perfecte voorbereiding op de praktijk.
  • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal van eX:plain en live webcolleges.
  • Train jezelf met een speciaal ontwikkelde app iCertified.
  • Persoonlijke begeleiding van start tot diploma, ook tijdens de stage.