Keywords:
Urban Security, protection
Edu type:
Formal education
Location:
Leiderdorp
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
2520 hrs
Duration:
18 months
More information

Description:

Als beveiliger zorg je voor veiligheid in een gebouw, bij een evenement of van een persoon. In een coördinerende functie geef je bovendien leiding aan andere beveiligers. Werk je al in de beveiliging en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie? Volg dan de opleiding MBO Beveiliger 3 en behaal een wettelijk erkend MBO 3-diploma. Je doet examen via de SVPB en de generieke vakken en de keuzedelen rond je af bij de LOI. Na deze opleiding kun je aan de slag bij allerlei soorten bedrijven of organisaties, van Schiphol tot de overheid.

 

Naast de gewone taken van een beveiliger, rapporteer je over de gang van zaken op de werkvloer aan het management van de organisatie waar je voor werkt. Denk aan het schrijven van werkinstructies, beveiligings- en veiligheidsplannen en rapportages. Verder stuur je een team van beveiligers aan en zorg je dat beveiligingsdiensten worden uitgevoerd volgens het beveiligingsplan.

 

De praktijk speelt een belangrijke rol in deze opleiding. Je loopt stage en voert opdrachten uit in een omgeving naar keuze. Naast de vaste modules, volg je een aantal keuzevakken. Een goede manier om je te onderscheiden op de arbeidsmarkt! Al in een jaar heb je het erkende en door de branche zeer gewaardeerde SVPB-diploma Beveiliger 3 op zak.

 

Volg het nieuwste programma!

De opleiding MBO Beveiliger 3 is volledig vernieuwd en voldoet aan de allernieuwste eisen. Je bent dus verzekerd van een opleiding die voor 100% aansluit op de meest recente eisen vanuit de overheid en behaalt een diploma waarmee werkgevers je graag zien komen. Schrijf je nu in en start met deze volledig nieuwe opleiding!

 

Daarom kies je voor de opleiding MBO Beveiliger 3

  • Schrijf je nu in en volg het nieuwste programma.
  • Binnen 1 jaar een erkend MBO 3-diploma van de SVPB.
  • Praktijkgericht, meteen toepasbaar.
  • Goed te combineren met een baan en een druk leven.
  • Geactualiseerd lesmateriaal volgens het nieuwste kwalificatiedossier.
  • Inclusief al het benodigde lesmateriaal van eX:plain en live webcolleges.
  • Train jezelf met een speciaal ontwikkelde app iCertified.
  • Persoonlijke begeleiding van start tot diploma, ook tijdens de stage