Keywords:
Cyber, Education Market, ICT
Edu type:
Formal education
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/09/2024
Study Load:
3360 hrs
Duration:
2 years
More information

Description:

Wat ga ik leren?

Heb jij echt verstand van computers en netwerken? Vind je het ook leuk om dienstverlenend te zijn? Dan is de opleiding Allround medewerker IT systems and devices misschien iets voor jou. In deze opleiding komen al jouw talenten bij elkaar!

 

De lesstof bestaat uit het installeren en beheren van hard- en software. Naast de benodigde vakkennis en vaardigheden leer je hoe je goed kunt samenwerken en hoe je nieuwe kennis in de veranderende ICT-branche oppikt.

 

Voor een ICT'er zijn goede communicatieve vaardigheden belangrijk. Je ondersteunt namelijk de gebruikers. In de lessen speelt het werk dat je verricht achter een servicedesk een grote rol.

 

Je krijgt ook algemene vakken zoals Nederlands, rekenen en loopbaan & burgerschap.

 

De opleiding is opgebouwd uit kerntaken:

  • Ondersteunen van gebruikers
  • Beheer van de infrastructuur
  • Beheer van applicaties

Iedere opleiding heeft keuzedelen. Keuzedelen geven je opleiding een meerwaarde. Je kunt kiezen voor verbreden of verdiepen in het beroep zodat je interessanter wordt voor de arbeidsmarkt. Of je kunt kiezen voor keuzedelen die bijdragen aan een betere doorstroom naar een volgende opleiding.

 

Je wordt getoetst door middel van praktijkexamens, zogenaamde Proeven van Bekwaamheid. Tijdens deze examens moet je laten zien wat je geleerd hebt.