Keywords:
Cyber, Education Market, ICT
Edu type:
Formal education
Location:
Zwolle
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
unknown
Study Load:
3360 hrs
Duration:
2 years
More information

Description:

Ben jij goed met computers? Weet jij hoe je ze aansluit en test jij graag of ze goed werken? Kies dan voor de opleiding ICT Support Medewerker! Je leert computerapparatuur te plaatsen, repareren en installeren. Hebben computergebruikers problemen of vragen, dan heb jij straks alle antwoorden! Meld je dus snel aan!

 

Over deze opleiding

Met deze opleiding leer je de basiskennis van netwerken, computers en randapparatuur. Je leert hoe je onderdelen van computers vervangt en repareert. Ook ga je aan de slag met het gebruiksklaar maken, configureren en installeren van computers en het registreren en oplossen van incidenten. 

In overleg met een studieloopbaanbegeleider bepaal je de route van de opleiding. Je schrijft je in op workshops en lessen en werkt samen in projecten. Deze opleiding kent vier instroommomenten per jaar.

 

Stages

Gedurende deze opleiding loop je in het tweede leerjaar een aaneengesloten stage van 20 weken.
 

Kosten

  • Lesgeld (vanaf 18 jaar) €1.239,- per leerjaar
  • Boeken en andere leermiddelen (laptop) ca.
    € 800

Keuzedelen

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Je kunt kiezen uit:
  • Ondernemend gedrag
  • Digitale vaardigheden basis
  • Klantcontact en verkoop

Toelatingseisen niveau 2

  • Je hebt dit diploma vmbo basisberoepsgerichte leerweg.
  • Of je bezit het diploma Entreeopleiding.
Verklaring omtrent Gedrag
Tijdens deze opleiding kun je bij bedrijven stage gaan lopen waar een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) nodig is. Met dit document bewijs je dat je in het verleden geen strafbare feiten hebt gepleegd. Een bewijs van goed gedrag dus. Lees meer over de VOG.

Lees meer over toelatingseisen en doorstroom mbo.