Keywords:
Cyber, Education Market, ICT
Edu type:
Formal education
Location:
Zwolle
Education:
MBO-3 (EQF 3)
Start date:
01/09/2022
Study Load:
3360 hrs
Duration:
2 years
More information

Description:

Ben jij goed met computers? Weet jij hoe je ze aansluit en test jij graag of ze goed werken? Kies dan voor de opleiding ICT Support Medewerker! Je leert computerapparatuur te plaatsen, repareren en installeren. Hebben computergebruikers problemen of vragen, dan heb jij straks alle antwoorden! Meld je dus snel aan!

 

Met deze opleiding leer je de basiskennis van netwerken, computers en randapparatuur. Je leert hoe je onderdelen van computers vervangt en repareert. Ook ga je aan de slag met het gebruiksklaar maken, configureren en installeren van computers en het registreren en oplossen van incidenten.

 

In overleg met een studieloopbaanbegeleider bepaal je de route van de opleiding. Je schrijft je in op workshops en lessen en werkt samen in projecten. Deze opleiding kent vier instroommomenten per jaar.

 

Tijdens de opleiding volg je keuzedelen. Een keuzedeel geeft je verdieping of verbreding van jouw kennis. Je kunt kiezen uit:
- Ondernemend gedrag
- Digitale vaardigheden basis
- Klantcontact en verkoop

 

De arbeidsmarkt vraagt tegenwoordig steeds meer van ICT support medewerkers. Het advies is daarom om na deze opleiding door te gaan met de opleiding Allround medewerker IT Systems and Devices op niveau 3 of 4. Na succesvolle afronding van de opleiding kun je aan het werk bij ICT-bedrijven, organisaties met een eigen ICT-afdeling of servicedesk.