Keywords:
Security Domain
Edu type:
Formal education
Location:
Amersfoort
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Start date:
01/08/2024
Study Load:
3360 hrs
Duration:
3 years
More information

Description:

Voor een goed georganiseerde beveiliging heb je beveiligers nodig die kunnen coördineren en aansturen. Wie weet ben jij dat wel! Dit is een uitdagende opleiding voor beveiligers die meer verantwoordelijkheid willen. Je stuurt een beveiligingsteam aan en samen zorgen jullie voor een goed georganiseerde beveiliging.

 

Kun je goed met mensen omgaan en wil jij je inzetten voor de veiligheid van anderen? Zie en hoor je alles en is je Nederlands goed? Heb je zelfvertrouwen en kun je een veiligheidssituatie goed inschatten? Kom dan naar de opleiding Beveiliger 3, een mooie kans om bij te dragen aan de veiligheid van ons allemaal.

Op onze opleiding Beveiliger leer je alles voor een toekomst als beveiliger op niveau 3.

 

Past deze opleiding bij jou?

Gebouwen, plekken en personen, ze hebben allemaal weleens beveiliging nodig. Met een diploma van de opleiding Beveiliger 3 op zak zorg jij dat de boel veilig is en blijft.

Een beveiliger niveau 3 geeft leiding aan een team beveiligers. Jij zorgt ervoor dat al het beveiligingswerk soepel verloopt. Daarbij ondersteun je je collega’s, zodat iedereen zijn of haar werk zo goed mogelijk kan doen. Ook als er iets gebeurt, zoals een ongeluk of vernieling, weet je precies wat je moet doen. Een beveiliger laat zich niet zomaar verrassen en roept versterking van hulpdiensten in als dat nodig is.

 

Jij kunt veiligheidssituaties goed inschatten. Je weet hoe je het beveiligen organiseert en coördineert. Ook maak je rapporten waarin staat wat zich die dag allemaal heeft voorgedaan. Samen met je medewerkers, leidinggevende of opdrachtgever bespreek je het werk.