Keywords:
Training
Edu type:
Course or training
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
03/10/2024
Study Load:
40 hrs
Duration:
5 days
More information

Description:

Zorg voor een veilig gebouw voor jouw medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers!

De veiligheid van gebouwen blijft van het grootste belang. Recente incidenten in Nederland met moeilijk te blussen branden vanwege zonnepanelen, risico’s met elektrische auto’s in parkeergarages en de mix van kantoor- en thuiswerken vormen voortdurende uitdagingen voor gebouweigenaren. Gecombineerd met nieuwe certificeringsschema’s en de nieuwe omgevingswet hebben gebouwbeheerders hun handen vol om aan de eisen te blijven voldoen en gebouweigenaren, inspecties, gemeenten en de brandweer de juiste adviezen te geven.

 

Als gebouwbeheerder is het daarom cruciaal om op de hoogte te zijn van de actuele regelgeving rond de veiligheid van jouw gebouw. Het grote web aan wet- en regelgeving maakt het echter vaak moeilijk door de grote hoeveelheid aan bouwregels en de juridische schrijfwijze. In je vakgebied heb je vaak te maken met adviseurs en onderaannemers. Maar hoe blijf je als opdrachtgever nu echt in control?

 

In deze opleiding leer je op een praktische wijze om de veiligheid van je gebouw in kaart te brengen en de risico’s te beheersen. Na deze opleiding kun je in jouw gebouw(en) verantwoord veilig verblijven, werken, bezoeken en indien nodig vluchten.