Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
Bachelor (EQF 6)
Start date:
04/04/2023
Study Load:
15 hrs
Duration:
2 days
More information

Description:

Heeft u ook steeds meer te maken met vraagstukken over het veilig hebben en houden van primaire- en bedrijfsvoering processen?

 

Krijgt u hier ook steeds meer vragen over van bestuurders en toezichthouders, vanwege toenemende bedreigingen en hogere eisen?

 

Deze interactieve 2-daagse training stelt u in staat om de juiste vragen en eisen te stellen aan informatiebeveiliging. U kunt security-verantwoordelijkheden binnen de organisatie beter doorgronden en u krijgt inzicht in belangrijke bedreigingen.

 

U doet basiskennis op en krijgt een breder inzicht in alle belangrijke onderdelen van informatie- en IT- beveiliging. U leert hoe uw business proces de organisatie kan ondersteunen bij het voldoen aan richtlijnen en -maatregelen voor (cyber)security bedreigingen.

 

Doelgroep

Deze training is interessant voor managers en stafmedewerkers die (mede-)verantwoordelijk zijn voor bedrijfsprocessen en moeten zorgen dat hun processen met onderliggende (cloud)infrastructuur voldoende veilig en weerbaar zijn.

 

U krijgt kennis en inzicht in zowel de organisatorische, procesmatige als technische aspecten. Hierdoor bent een volwaardige gesprekspartner en kunt u de juiste vragen stellen aan deskundigen.


De training is in het bijzonder geschikt voor management en stafmedewerkers:

  • Lijnmanagers, programma-managers en projectmanagers;
  • Procesmanagers;
  • Beleidsmakers en -adviseurs;
  • Bedrijfsvoeringsmedewerkers (Financieel, HRM, Facilitair, Inkoop en contractmanagement, IT-regisseurs en functioneel beheerders);
  • En alle andere stafmedewerkers in primaire- of ondersteunde processen die een goede basistraining willen hebben op het gebied van informatiebeveiliging en (cyber)security.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen specifieke voorkennis nodig. Wij gaan uit van minimaal hbo werk- en denkniveau en een goed inzicht in hoe diverse processen binnen organisaties werken.

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlands en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands.

Bij deze cursus zit geen examen. U ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van deelname van de Security Academy.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het cursusmateriaal
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal

Cursusdata, Online, Klassikaal of Incompany

In onderstaande cursusdata-tabel ziet u achter de startdatum van de cursus, bij het aanklikken van ‘alle data’ de startdatum en alle overige cursusdata.

Wij bieden al onze cursussen flexibel aan. Dat wil zeggen dat u zelf kunt kiezen of u deze klassikaal, online of in een mix wenst te volgen. De optie “klassikaal” heeft een beperkt aantal plekken. Reistijd besparen en flexibel je tijd indelen zijn veel gehoorde voordelen van online lessen volgen.

  • Geef op het inschrijfformulier uw voorkeur aan voor online, klassikaal of mix in het veld “opmerkingen”, dan zullen wij hier rekening mee houden.
  • Wilt u een rustige plek om de cursus online te volgen? Dat kan. We denken graag met u mee over wat in uw situatie het beste is.
  • Heeft u de cursus online gevolgd en wilt u later alsnog de cursus klassikaal volgen? Dat kan. Kosteloos.

Ook is het mogelijk de opleiding Incompany te krijgen. Dit is vaak al interessant vanaf 4 cursisten. Bekijk onze incompany pagina voor meer informatie.