Edu type:
Course or training
Location:
Multiple locations
Education:
MBO-4/HAVO/VWO (EQF 4)
Start date:
02/04/2024
Study Load:
15 hrs
Duration:
2 days
More information

Description:

Heeft u ook steeds meer te maken met vraagstukken over het veilig hebben en houden van primaire- en bedrijfsvoering processen?

 

Krijgt u hier ook steeds meer vragen over van bestuurders en toezichthouders, vanwege toenemende bedreigingen en hogere eisen?

 

Deze interactieve 2-daagse training stelt u in staat om de juiste vragen en eisen te stellen aan informatiebeveiliging. U kunt security-verantwoordelijkheden binnen de organisatie beter doorgronden en u krijgt inzicht in belangrijke bedreigingen.

 

U doet basiskennis op en krijgt een breder inzicht in alle belangrijke onderdelen van informatie- en IT- beveiliging. U leert hoe uw business proces de organisatie kan ondersteunen bij het voldoen aan richtlijnen en -maatregelen voor (cyber)security bedreigingen.

 

Doelgroep

Deze training is interessant voor managers en stafmedewerkers die (mede-)verantwoordelijk zijn voor bedrijfsprocessen en moeten zorgen dat hun processen met onderliggende (cloud)infrastructuur voldoende veilig en weerbaar zijn.

 

U krijgt kennis en inzicht in zowel de organisatorische, procesmatige als technische aspecten. Hierdoor bent een volwaardige gesprekspartner en kunt u de juiste vragen stellen aan deskundigen.


De training is in het bijzonder geschikt voor management en stafmedewerkers:

  • Lijnmanagers, programma-managers en projectmanagers;
  • Procesmanagers;
  • Beleidsmakers en -adviseurs;
  • Bedrijfsvoeringsmedewerkers (Financieel, HRM, Facilitair, Inkoop en contractmanagement, IT-regisseurs en functioneel beheerders);
  • En alle andere stafmedewerkers in primaire- of ondersteunde processen die een goede basistraining willen hebben op het gebied van informatiebeveiliging en (cyber)security.

Voorkennis

Er is voor deze cursus geen specifieke voorkennis nodig. Wij gaan uit van minimaal hbo werk- en denkniveau en een goed inzicht in hoe diverse processen binnen organisaties werken.

 

Cursusmateriaal

U ontvangt bij aanvang van de cursus het cursusmateriaal via onze portal. Het cursusmateriaal is Nederlands en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands.

Bij deze cursus zit geen examen. U ontvangt na afloop van de cursus een certificaat van deelname van de Security Academy.

 

Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:

  • Het cursusmateriaal
  • Een heerlijke lunch, indien klassikaal

BTW-vrij factureren

Het is ook mogelijk deze opleiding btw-vrij te factureren, geef dit aan op het inschrijfformulier wanneer dit wenselijk is.