Type:
Permanent employment
Location:
Apeldoorn
Education:
Associate degree (EQF 5)
Published:
02/02/2022
Status:
Open
Apply before:
11/02/2022
Hours p/wk:
36

Description:

Ben jij een uitstekende netwerker én bruggenbouwer en ben jij degene die continu vol met ideeën zit om praktijk en onderwijs met elkaar te verbinden? Vind je het daarbij leuk om ontwikkelteams aan te sturen en durf jij daarbij mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag als programmamanager Cybercrime en Digitale Opsporing bij Team Thematische Opsporing aan de Politieacademie in Apeldoorn.

Wat ga je doen?

Als programmamanager Cybercrime en Digitale Opsporing (C en DO) ben je medeverantwoordelijk voor de operationele aansturing van het docententeam op het gebied van onderwijsontwikkeling en de PDCA-cyclus. Naast de coördinatie rondom de herziening van het gehele curriculum C en DO, waar vooral het eerste jaar de focus op ligt, werk je samen met een diversiteit aan clusters en zorg je ervoor dat de diverse onderwijsprogramma's op elkaar aansluiten. Verder stem je met de andere docenten af welke (interne) processen verbeterd kunnen worden en ga je daarin voortvarend te werk. Extern bouw je aan een netwerk om het beste van alle werelden te verenigen in het onderwijs en zorg je voor een optimale afstemming met het werkveld. Dat betekent dat je veelvuldig het contact onderhoudt met belangrijke ketenpartners en daarbij de belangen van alle partners kan samenbrengen. Tenslotte zorg je ervoor dat zowel intern als extern belangrijke stakeholders geïnformeerd blijven over de laatste onderwijsontwikkelingen.

 

De functie van programmamanager is nieuw binnen het team: jij pakt deze kans met beide handen aan op een inspirerende, enthousiaste en ontwikkelingsgerichte wijze.

 

Waar ga je werken?

De Politieacademie is het opleidings- en kenniscentrum voor de Nederlandse politie waar competentiegericht onderwijs, kennis en het politiewerkveld samenkomen. Het vakspecialistisch politieonderwijs biedt vervolgonderwijs aan ervaren politiemensen. Zij kunnen zich bij de Politieacademie specialiseren op gebieden als gevaarbeheersing, recherche, verkeer, milieu, vreemdelingentoezicht en leiderschap. Het Onderwijsteam Thematische Opsporing (totaal ongeveer 50 fte) bestaat uit zeven clusters. Je werkplek is de Politieacademie in Apeldoorn.

 

Wie ben jij?

Jij bent een echte ondernemer die altijd vol ideeën zit. Collega's typeren jou als een verantwoordelijke en inspirerende collega. Complexe vraagstukken ga je niet uit de weg: je hebt overtuigingskracht, bent ontwikkelingsgericht en in staat om mensen in beweging te krijgen. Je hebt lef en durft te experimenteren. Samenwerken is je op het lijf geschreven en je neemt het initiatief. Je legt snel verbanden en bent klant- en resultaatgericht. Je bent in staat het cybercrime-onderwijs op een vernieuwende en innovatieve wijze vanuit een helicopterview op te zetten. Kennis van het vakgebied is hierbij niet noodzakelijk.

Verder beschik je over:

  • een hbo-diploma;
  • kennis en ervaring met onderwijsontwikkeling en -innovatie;
  • affiniteit met Agile werken.

 

Wat wij bieden

De standplaats is Apeldoorn. Er is ruimte voor 1 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

 

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.547,- en maximaal € 5.295,- (schaal 11 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is docent D.

  

Wat verder belangrijk is

  • Een veiligheidsonderzoek A en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure, evenals het verzorgen van proefonderwijs.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.