GPTx: Praktisch aan de Slag met ChatGPT & Andere AI Tools

01
Dec
Date:
01 December 2023
Location:
Haarlem | Den Haag
Organised by:
The Hague Municipality, Amazon Web Services, The Hague Tech, Holland Park Media, Cupola XS, I.AM Digital, Gov Tech NL

ChatGPT en generatieve AI-tools hebben een revolutionaire impact op de manier waarop we werken en communiceren. Iedereen heeft er al eens van gehoord en velen maken er regelmatig gebruik van. GPTx was in april 2023 het eerste en met 750 bezoekers het grootste event waar bezoekers praktisch aan de slag gingen met AI. Na de succesvolle 2e editie in juni is het nu tijd voor GPTx, 3e editie: praktisch aan de slag met nieuwe AI tools en de geüpgrade functionaliteiten.

 

Voor wie is deze 3e editie?

Absolute beginners: degene die eigenlijk nog niet echt met AI-tools aan de slag zijn gegaan. Neem je laptop mee, GPTx helpt de beginners op weg.

De gevorderde amateurs: enthousiastelingen die de snelheid van ontwikkelingen en nieuwe features niet meer bij kunnen houden. We gaan ze upskillen in één van de 48 workshops en brengen hun vaardigheden naar een hoger niveau.

 

800 deelnemers, 48 workshops, 2 locaties, 10+ AI tools.

Het succes van de GPTx zijn de praktische workshop waar de diverse experts de deelnemers mee aan de hand nemen. Bezoekers nemen hun laptop mee en volgen de instructies zodat ze aan het einde van de dag naar huis gaat met nieuwe fundamentele AI-vaardigheden, geïnstalleerde tools en inzicht hoe de diverse functies kunnen worden gebruikt.

 

Tickets

Tickets kosten 150 Euro voor de hele dag: Bezoekers event, inclusief lunch en deelname aan opening/sluiting en 3 workshops. HSD partnrs krijgen €50 korting op hun ticket voor locatie Den Haag met de code THT50 of via deze link.