Handelsmissie naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas

05-08
Jan
Date:
05 January 2023 - 08 January 2023
Location:
Las Vegas, De Verenigde Staten
Organised by:
Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Consulaat-generaal in San Francisco

Ben jij klaar om de wereld te veroveren met jouw innovatieve tech-oplossing? Ga dan van 5 tot en met 8 januari 2023 mee met de handelsmissie naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. De CES is de meest invloedrijke techbeurs ter wereld.

 

Dit jaar wordt Nederland op CES vertegenwoordigd door het 'Netherlands Tech Square'; in dit paviljoen staan de 50 nieuwste en beste start-ups. Nederland doet ook mee met het 'Next Level Innovations pavillion'. 20 scale-ups presenteren hier hun innovatieve oplossingen aan een internationaal publiek van zakelijk leiders, media en investeerders. Gebruik deze unieke kans om internationale (media-)aandacht te krijgen voor jouw innovatie.

 

Missie voor start- en scale-ups
Er worden 50 start-ups gekozen voor het Netherlands Tech Square, ons start-up paviljoen op Eureka Park. Eureka Park is dé plek op CES waar de nieuwste en meest disruptieve start-ups zichzelf presenteren.
In het ‘Netherlands Next Level Innovation Pavillion’ bieden de 20 scale-ups hun innovatieve oplossingen aan.

De kick-off: CES Unveiled Amsterdam
Als deelnemer van CES Las Vegas doe je automatisch mee met CES Unveiled Amsterdam. Dit evenement vindt plaats op  donderdag 13 oktober 2022 in de Beurs van Berlage. CES Unveiled is een preview-evenement en de officiële kick-off voor de Nederlandse inzending naar CES Las Vegas. CES Unveiled is een uniek mediamoment waarbij we aan de internationale media bekendmaken welke bedrijven gaan deelnemen.

 

Deelname

Meld je aan tot uiterlijk 27 juni 2022. De voertaal is Engels. Bedrijven die zich hebben aangemeld zullen worden geselecteerd door een onafhankelijke expert jury en moeten goedgekeurd worden door de CTA.