Keywords:
Cyber Security, Information Security, Sales, Software Sales
Type:
Permanent employment
Location:
Utrecht
Education:
Bachelor (EQF 6)
Published:
24/01/2024
Status:
Open
Apply before:
29/02/2024
Hours p/wk:
40

Description:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van sterke relaties met onze klanten. Je luistert actief, peilt hun behoeften en adviseert hen over onze producten en diensten om hun cyberweerbaarheid te optimaliseren. Aan tafel word je gezien als een prettige en waardevolle gesprekspartner die naast expertise ook een passie heeft voor ons vakgebied. Voor jou staat de mens centraal; je bent integer, sluit deals zonder gedoe en kleine lettertjes en straalt 100% betrouwbaarheid uit. Je bent het levende voorbeeld van “zeggen wat je doet en doen wat je zegt”.

 

Als Accountmanager ben je ook omzetverantwoordelijk. We geven je hierin veel vrijheid. Je bent de kapitein van je eigen omzetschip en hebt de vrijheid om op jouw eigen, unieke manier bij te dragen aan de omzetdoelstellingen van ons bedrijf.

 

Het is aan jou om (potentiële) klanten proactief te benaderen. Je deinst er dan ook niet voor terug om koud te bellen. Jij bent een self-starter; sales zit in jouw DNA en je geniet van de uitdaging om een koud contact om te toveren tot een warme relatie die volledig op jou vertrouwd.

 

Aangezien Guardian360 niet rechtstreeks aan klanten verkoopt, ben jij perfect in staat om te bepalen welke Guardian360-partner het best geschikt is om de klant van dienst te zijn. Je brengt de klant en de partner samen door op te treden als bemiddelaar die hen leidt naar een positieve werkrelatie.