Keywords:
cyber governance
Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
04/01/2021
Status:
Open
Apply before:
11/02/2021
Hours p/wk:
40

Description:

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van accountancy, tax, transactions en consultancy services. Met behulp van onze expertise, systemen en financiële diensten dragen wij bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin jij training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

 

Door globalisering en technologische verandering is de omgeving van organisaties sterk aan het veranderen. EY (Tech) Consultancy begeleidt organisaties hierin. Gespecialiseerde adviseurs in verschillende disciplines werken aan projecten; van strategieontwikkeling tot strategie executie. Onze adviseurs adviseren onder andere op het gebied van IT, Supply Chain, Operational Effectiveness, Finance, Actuarial Services, Technology, Risk en Transactions.

 

 

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Ons Cybersecurity-team ondersteunt toonaangevende organisaties in het versterken van hun weerbaarheid tegen cyber-dreigingen. De beveiliging van applicaties, IT‑platformen en ‑infrastructuren vormen voor onze opdrachtgevers momenteel een grote uitdaging. Hier kan jij als volgt aan bijdragen:

  • Het doorgronden van de effectiviteit van procesmatige en technische beveiligingsmaatregelen in complexe (IT-)omgevingen op basis van normenkaders.
  • Het geven van advies om procesmatige en technische maatregelen te verbeteren.
  • Het geven van inzicht in volwassenheidsniveaus van procesmatige en technische beveiligingsmaatregelen middels dashboards en rapportages.
  • Het rapporteren en presenteren van je adviezen aan verschillende doelgroepen, zoals systeembeheerders, ontwikkelaars, teamleiders en hoger management.

 

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

Voor deze functie zoeken wij professionals met een technische of bedrijfskundige achtergrond die enthousiast worden van het begeleiden van toonaangevende organisaties in het versterken van hun cyber-weerbaarheid. Tevens heb je de volgende aantoonbare kennis en ervaringen:

  • Je hebt een HBO en/of academische achtergrond, variërend van informatica en bestuurlijke informatiekunde tot (technische)bedrijfskunde en bedrijfseconomie.
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van IT-audits en het rapporteren en presenteren van de resultaten.
  • Je bent in staat zelfstandig en in teamverband de klus te klaren. Hierbij weet je hoe, wat en wanneer je moet delegeren, en ben je op z’n tijd in voor een lolletje.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je bent leergierig en wilt jezelf continu verbeteren.

 

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Wat je nog meer kan verwachten bij EY:

Maak deel uit van internationale projecten door ons wereldwijde netwerk en werk samen in multiculturele teams. Het (team)management is gericht op het inspireren van medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk. Werken bij EY is werken bij de wereldleiders van morgen!


We stimuleren een gezonde privé-werk balans. Het is mogelijk om tijd- en plaatsonafhankelijk te werken, dus ook werken vanuit huis. Daarnaast kennen we een flexibel verlofbeleid.


Ieder kwartaal “N3rd Meetings” om het team bij te praten over relevante “bleeding edge” ontwikkelingen binnen het cybersecurity-domein en leerpunten uit recente opdrachten, met aansluitend een teambijeenkomst bij een speciaalbiercafé om met collega’s bij te praten onder het genot van lokale versnaperingen. Ten slotte jaarlijkse ski-trip samen met andere EY Consultancy-teams.