Type:
Permanent employment
Location:
Gouda
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6)
Published:
17/08/2021
Status:
Open
Apply before:
25/11/2021
Hours p/wk:
40

Description:

Als allround systeembeheerder bij Technolution houd je de IT-behoeften van onze interne en externe gebruikers scherp in de gaten. Je zoekt doorlopend naar verbetermogelijkheden. Bovendien ben je een echte automatiseerder. Je voorkomt herhalend werk door zo veel mogelijk scripting en tooling in te zetten. Samen met je team beheer, onderhoud en vernieuw je onze IT-infrastructuur zodat de hightech, bedrijfskritische applicaties van ons en onze klanten vlekkeloos draaien.

 

Jouw werk als allround systeembeheerder

Technolution ontwikkelt complexe applicaties voor klanten en levert ook vaak de infrastructuur waar deze op draaien, inclusief beheer, onderhoud en vernieuwing. Als allround systeembeheerder werk je in het team Technisch Beheer en Infrastructuur. Jij en jouw team hebben de cruciale taak om deze systemen ‘up & running’ te houden. Je team is samen met de teams Customer Care, Technisch Applicatiebeheer en Werkplekbeheer onderdeel van IT Services, dat uit ongeveer 15 collega’s bestaat. 
 
Onze IT-infrastructuur is enorm gevarieerd en dynamisch en dat geldt ook voor jouw dagelijkse werk als system engineer. De ene week configureer je ‘from scratch’ een virtuele infrastructuur in de cloud voor een nationale energieleverancier; de volgende week werk je aan de performanceverbetering van een Java-applicatie op een Linux-platform. Of je onderzoekt hoe we klantsystemen veilig op afstand kunnen monitoren en beheren.
 
Tijdens je werk ben je steeds alert op verbeterkansen en optimalisaties. Je bent in staat om daarvoor een helder plan op te stellen en te implementeren. Je bedenkt en ontwikkelt voor Customer Care tools en middelen waarmee ze efficiënt ketens en diensten kunnen monitoren. Daarnaast werk je regelmatig met en voor projectteams, onder andere om projectinfrastructuren op te zetten met (virtuele) servers, data storage en netwerken. 
 

Typisch jij

 

Jij hebt:

 • Een afgeronde technische bachelor
 • Minimaal 5 jaar werkervaring op een vergelijkbaar niveau 
 • Gedegen kennis van IP netwerken
 • Kennis en ervaring met VMware
 • Ervaring met scripting zoals  Bash, Powershell of Python, monitoringsystemen en ervaring met cloud-dienstverleners en/of IT-dienstverlener en deploymenttools zoals Ansible of Terraform is een pré
Een technische opleiding is belangrijk, maar affiniteit met IT en een flinke dosis praktijkervaring vinden wij minstens zo belangrijk. Uiteraard heb je kennis van en ervaring met Linux en Windows-omgevingen. 
 

Jij bent:

 • Flexibel
 • Servicegericht 
 • Proactief
 • Collegiaal en een teamspeler

Je hebt een goede intuïtie voor de functionele behoeftes van collega’s en teams en je werkt graag samen met anderen. Wanneer er een storing optreedt, ben je flexibel genoeg om je activiteiten tijdelijk te onderbreken om de storing gezamenlijk of alleen op te lossen.

 

Typisch wij

Alles ademt technologie bij Technolution. Met 200 technische professionals realiseren we al meer dan 30 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, security en hightech. Passie voor techniek, ownership en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.
 

Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De loyaliteit van onze werknemers. Meer dan 50 collega’s werken hier al meer dan 12,5 jaar.

 

Werken als allround systeembeheerder bij Technolution? Dat wil ik!

 • Beheer, onderhoud en vernieuwing van onze IT-infrastructuur
 • Technologie: virtualisatie, cloud, deployment, netwerken …
 • Samenwerken met Customer Care en projectteams
 • Ontwerpen en ontwikkelen van automatiseringstools voor verbeteringen en optimalisatie
 • Werken met hoogopgeleide technische collega’s
 • Een snelle sollicitatieprocedure 

Veilig kennismaken

Samen met jou bespreken wij graag hoe we jouw sollicitatiegesprekken kunnen vormgeven in deze bijzondere periode. Telefoon, Skype, Hangout, Meet of een veilige afspraak op ons kantoor inplannen; er zijn gelukkig heel veel mogelijkheden.

 

Heb je nog vragen over deze vacature of werken bij Technolution. Onze recruiter Christina beantwoordt ze graag.

 

Solliciteer

Zie jij jezelf al werken als allround systeembeheerder bij Technolution, solliciteer dan via het onderstaande formulier. We zien je sollicitatie graag tegemoet!
 

Recruiter

Christina Keehnen
Tel.: 0182-594000
Email: christina.keehnen@technolution.nl