Type:
Temporary employment
Location:
Den Haag
Education:
MBO-1/VMBO-BB (EQF 1)
Published:
31/08/2022
Status:
Open
Apply before:
12/09/2022
Hours p/wk:
36

Description:

Team Technisch Toezicht van de Eenheid Den Haag zoekt twaalf assistent beveiligers die graag meewerken aan het vergroten van het waarnemingsvermogen van de politie, om de preventieve taak als de heterdaadkracht te kunnen versterken. Het betreft een functie in het werkproces sensing binnen onze eenheid. Heb jij affiniteit met het ontwikkelen, beheren en regie voeren op voorzieningen waarbij vormen van toezicht worden georganiseerd door middel van techniek? Lees dan snel verder!

 

Team Technisch Toezicht staat midden in de operatie en is volop in verbinding met de basisteams. Binnen het team werk jij samen met collega’s. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een belangrijk onderdeel van het politiewerk: het bekijken van camerabeelden en actief reageren als jij daarbij belangrijke informatie ziet (live). Je voert zelf ook operationele politietaken uit zoals actief meewerken op politielocaties en stadions, bijvoorbeeld tijdens grote demonstraties of voetbalwedstrijden. Kortom, je bent een medewerker die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt in nauw contact samen met diverse in- en externe partners. Van jou wordt verwacht dat je op professionele wijze als betrouwbare partner optreedt. Je bewaakt de kwaliteit van politieproducten en handelt volgens de juiste procedures. Je draagt bij aan de verhoging van de heterdaadkracht door het effectief inzetten van de diverse sensingmiddelen.

 

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • het invulling geven aan de rol bij cameratoezicht;
 • het ter beschikking stellen van beelden aan het Operationeel Centrum (OC);
 • controle op de opslag en verwerking van camerabeelden conform de WPG;
 • het verwerken van aanvragen beeldmateriaal vanuit de opsporing en basisteams;
 • het uitvoeren van werkzaamheden bij evenementen en/of SGBO's;

Je gaat werken in onregelmatige diensten en op feestdagen. Bij de politie sta je per slot van rekening 24/7 voor onze burgers klaar!

 

Waar ga je werken?

Team Technisch Toezicht is een onderdeel van de Dienst Regionale Operationele Samenwerking (DROS). DROS bestaat uit de afdelingen Regionale Conflict- en Crisisbeheersing, Infrastructuur, Arrestantentaken, Bewaken en Beveiligen, Regionale Coördinatietaken, Regionaal Servicecentrum en Politie Coördinatie Centrum.

 

Team Technisch Toezicht valt onder de Afdeling Infrastructuur. De Afdeling Infrastructuur is belast met toezicht, handhaving en criminaliteitsbestrijding op knooppunten van de infrastructuur. De afdeling bestaat uit de teams Nodale Oriëntatie, Verkeer, het Heterdaadloket en Technisch Toezicht.

 

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste collega die lef en initiatief toont bij het inzetten van technische hulpmiddelen. Bovendien ben je nieuwsgierig naar het uitproberen van nieuwe mogelijkheden. Je bent in staat om in teamverband en onder leiding van ervaren collega’s projectmatig te werken en stelt hoge eisen aan je eigen werk en dat van je collega’s. Daarbij weet je de juiste prioriteiten te stellen. Je kunt goed omgaan met hectiek en kunt uitstekend samenwerken met andere afdelingen/collega’s.

 

Daarnaast heb je:

 • een vmbo/mbo 2-diploma;
 • een boa-certificaat of de bereidheid deze te behalen;
 • ervaring op het gebied van (object) beveiliging is een voordeel.

Als assistent beveiliger ga je de verplichte RTGB-opleiding volgen (de opleiding voor het dragen en gebruiken van geweldsmiddelen inzake handboeien, wapenstok en pepperspray).

 

Wat wij bieden

De standplaats is Den Haag. Er is ruimte voor 12 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor twee jaar voor 36 uur per week.

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.144,- en maximaal € 3.237,- (schaal 5 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof.

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is assistent beveiliging B.

 

Wat verder belangrijk is

 • Een betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek (lang) kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
 • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.