Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
MBO-2/VMBO-kader/VMBO-GL/VMBO-t (EQF 2)
Published:
13/10/2023
Status:
Open
Apply before:
23/10/2023
Hours p/wk:
36

Description:

Ben jij een ster in signaleren, rapporteren en communiceren? De Afdeling Bewaken en Beveiligen Hofstad van de politie zoekt beeldcentralisten objectbeveiliging voor de locatie in Den Haag!

 

Wat ga je doen?

Als beeldcentralist heb je een observerende en signalerende functie. Je houdt je bezig met het bewaken en beveiligen van (diplomatieke en niet diplomatieke) objecten. Je verricht je werkzaamheden door het bekijken van live camerabeelden. Je observeert beelden, neemt bijzonderheden waar en doet hier vervolgens melding van. Ook wissel je informatie uit over verdachte situaties met de interne partners in het domein bewaken en beveiligen. Binnen de afdeling werk je 24/7 samen met je directe collega’s. Je werkt dan ook in wisseldiensten.

 

Waar ga je werken?

Je komt in Den Haag te werken bij de Afdeling Bewaken en Beveiligen Hofstad. De afdeling maakt onderdeel uit van de politieorganisatie, maar houdt zich met specifieke  bewakings- en beveiligingswerkzaamheden bezig. Het is een professioneel, dynamisch, collegiaal en zeer divers team. 

 

Wil jij je inzetten voor de politie? Dan zijn er bij ons ècht mogelijkheden voor jou!

 

Wie ben jij?

Je kunt goed signaleren, rapporteren en communiceren. Er kunnen (lange) periodes zijn dat er weinig actie is. Jij hebt geen moeite met het uitvoeren van monotoon werk en blijft geconcentreerd werken. Wanneer nodig kun je snel omschakelen en in actie komen. Je hebt oog voor detail en hebt veiligheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast sta jij stevig in je schoenen en kun je gemakkelijk contact leggen met anderen. Je volgt de media over binnenlandse- en buitenlandse ontwikkelingen, omdat dit direct van invloed kan zijn op jouw werkzaamheden.

 

Verder beschik je over:

  • een vmbo/mbo 2-diploma, bij voorkeur op het gebied van objectbeveiliging;
  • een boa-diploma, of de bereidheid dit te behalen;
  • de bereidheid om onregelmatig te werken (deze functie kent ook een hoge frequentie van nachtdiensten).

Wat wij bieden

De standplaats is Den Haag. Er is ruimte voor 10 fte. Het betreft een functie voor 36 uur per week. Omdat goede mensen belangrijk zijn binnen de politie investeren we in jouw toekomst. We bieden uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en een aanstelling in tijdelijke dienst voor een proeftijd van een jaar. Bij voldoende functioneren wordt de aanstelling na een jaar omgezet in een vaste aanstelling.

 

Verder kun je het volgende van ons verwachten:

  • een bruto maandsalaris van minimaal € 2.041,- en maximaal € 3.218,- (schaal 4 Bbp) op basis van een 36-urige werkweek;
  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof. 

De formele functie binnen het functiegebouw van de politie is assistent beveiliging A.

 

Wat verder belangrijk is

  • Selectie vindt plaats door middel van een gesprek.
  • De selectieprocedure kan gezien het grote aantal vacatures wat langer dan gebruikelijk duren.
  • Een betrouwbaarheidsonderzoek + maakt deel uit van de selectieprocedure.
  • De politie zet in op vernieuwing en cultuurverschillen binnen teams. Divers samengestelde teams presteren beter. Daarom werken we hard aan een open en veilige cultuur waarin divers talent tot bloei komt.