Type:
Permanent employment
Location:
Den Haag
Education:
Associate degree (EQF 5), Bachelor (EQF 6), Master (EQF 7)
Published:
22/12/2023
Status:
Open
Apply before:
01/06/2024
Hours p/wk:
32
More information

Description:

Functieomschrijving

Korte introductie
Ben jij als ondernemende en doorgewinterde Cybersecurity specialist toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij je “eigen bedrijf” runnen en de regie nemen over een enthousiast team van collega’s waarmee je samen werkt aan verdere groei van het team? Wil jij het grootste gedeelte van je werkweek je team en klanten bezoeken op locatie door heel Nederland? En neem jij de verantwoordelijkheid om jouw unit verder uit te bouwen, kansen in de markt volledig te benutten en zorg te dragen voor een uitdagende en stimulerende werkomgeving? Dan ben jij de business unit manager die wij zoeken!

Over de functie

Als business unit manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering van Hudson Cybertec. Hudson Cybertec is een onafhankelijke cybersecurity solution provider met jarenlange ervaring op gebied van cybersecurity voor de Operationele Technologie (OT). Onze missie is het digitaal weerbaar maken én houden van de primaire processen van bedrijven en organisaties. Dit staat centraal in onze dienstverlening. Of het nu gaat om het uitvoeren van Security Scans, Consultancy of Cybersecurity training en ontwikkeling, Hudson Cybertec biedt op maat de best passende diensten aan.


In deze uitdagende functie ben je extern gericht op je klanten, houd je marktonwikkelingen en trends in de gaten en genereer je new business. Intern initieer je en voer je ambitieuze, realistische en strategische businessplannen uit en vertaalt het strategische plan naar tactisch en operationeel uitvoeringsbeleid.


Jij bent een verbindende ondernemende leider en peoplemanager die zorgt voor een stimulerende, uitdagende en veilige werkomgeving voor jouw team. Je hecht veel belang aan de persoonlijke professionele ontwikkeling van je medewerkers. Je coacht, motiveert en managet je medewerkers om de beste resultaten te behalen.

 

Je dagelijks werk bestaat o.a. verder uit de volgende onderdelen:
• Je bent verantwoordelijk voor de markt, de financiën en de medewerkers van de unit;
• Je verhoogt en verbetert de operational excellence;
• Je signaleert nieuwe (internationale) marktontwikkelingen en neemt daarop gerichte acties;
• Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van markt- en businessplannen voor de relevante marktgebieden;
• Je werkt samen met andere Kiwa afdelingen om een optimale klanttevredenheid te bewerkstelligen;
• Je neemt de eindverantwoordelijkheid voor de performance van de unit.


Wat verwachten wij van jou?

Als business unit manager ben je een ondernemer die coacht op commerciële resultaten, kennis en persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat elke dag doelgericht voor het beste resultaat samen met je team en collega’s. Je bent pragmatisch, kritisch en kunt situaties goed analyseren en weet je doel te bereiken. Als echte peoplemanager ben je toegankelijk, betrokken en weet jij je team tot grote prestaties te brengen. Ook beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, organisatiesensitiviteit en weet je op elk niveau te communiceren en te verbinden.


Jij voelt je thuis in een resultaatgerichte organisatie met groeiambitie en korte lijnen en houd van werken in een dynamische werkomgeving waar verandering en vernieuwing hoog op de agenda staan.


Beschik jij over het volgende profiel?


• Hbo- en/of academisch- werk- en denkniveau;
• Minimaal 10 jaar relevante werkervaring binnen een IT/OT omgeving;
• Je hebt praktische ervaring en kennis van cybersecurity en ISO/ IEC normen;
• Je hebt ervaring met het managen, begeleiden en motiveren van een team van professionals;
• Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift;
• 32 – 40 uur per week beschikbaar;
• In het bezit van Rijbewijs B.


Wat zetten wij daar tegenover?

Een uitdagende en afwisselende baan met flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken en het volgen van (interne) cursussen en opleidingen, omdat wij aandacht hechten aan jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.
Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris (passend bij opgedane kennis en ervaring), een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, een salaris tot € 7.982 (Kiwa Cao schaal 12), 27 verlofdagen, 10 atv-dagen, 8% vakantiegeld, leaseauto, een uitstekende pensioenregeling en een variabele beloning.


Waar ga je werken?
In deze uitdagende rol neem jij de leiding over de unit Hudson Cybertec binnen Kiwa Nederland met als standplaats Den Haag. Binnen jouw team levert iedereen een bijdrage aan het gezamenlijk resultaat, is er een duidelijke groeiambitie en er heerst een collegiale en informele werksfeer.

 

Vanuit je standplaats in Den Haag stuur je je team aan wat in heel Nederland verspreid zit. Je bent tenminste 3 dagen op kantoor en de overige tijd kun je flexibel indelen bij onze klanten op locatie of vanuit huis.
Ben je geïnteresseerd en is de functie Business Unit Manager iets voor jou? Aarzel dan niet en upload je cv en duidelijke motivatie via de rode sollicitatiebutton rechtsboven om te solliciteren bij Kiwa.

 

Meer informatie
Heb jij nog vragen over deze vacature? Ik kom graag met je in contact: Marcel Jutte (Directeur Business Sector Cybersecurity) telefonisch te bereiken op 06-24636609 of Reinier Ledderhof (HR Business Partner) telefonisch te bereiken op 06-13365814. Wij maken graag kennis met je. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze selectieprocedure.