Keywords:
Legal
Type:
Permanent employment
Location:
Amsterdam
Education:
Master (EQF 7)
Published:
16/04/2018
Status:
Open
Apply before:
31/07/2018
Hours p/wk:
36

Description:

Job Description

Als Claims Underwriter richt je je op het waarborgen van hoogstaande service. Je behandelt zelfstandig schadeclaims op het gebied van property en Art & Private Clients. Daarnaast behandel je ook beroepsaansprakelijkheid schadeclaims, met andere woorden de schades voor de Professional & Specialty Commercial (PSC) klanten. Tevens kun je te maken krijgen met schades op het gebied van Cyber en Data Risks. Je voert (telefonische) gesprekken met het intermediair en klanten, je schakelt experts in en je verzorgt de verslaglegging in de database van Hiscox. Ook heb je met buitenlandse collega’s contact bij vragen over bijvoorbeeld regelgeving in het desbetreffende land en vertegenwoordig je Hiscox op events.

 

Aanbod
Hiscox biedt je een fulltime functie in een ambitieuze en internationale organisatie met uitgebreide opleiding en carrière mogelijkheden. Onze arbeidsvoorwaarden zijn in de basis marktconform, daarnaast is er een aantrekkelijk (individueel) bonussysteem.

 

 

Person Specification

Je durft het gesprek aan te gaan, bent enthousiast en representatief. Klant- en servicegerichtheid zijn jouw tweede natuur. Je weet discreet met privé gevoelige informatie om te gaan. Daarnaast beschik je over een hands on mentaliteit en ben je zelfstartend en stressbestendig. Je bent nieuwsgierig, hulpvaardig en creatief ingesteld. Ofwel, Hiscox is op zoek naar kandidaten die beschikken over het volgende profiel:

- WO rechten of gelijkwaardig door ervaring
- Bij voorkeur 3 jaar relevante werkervaring (pré bij een verzekeraar en/of intermediair)
- Kennis van schadebehandeling van aansprakelijkheid schades (AVP, AVB, beroepsaansprakelijkheid), letselschade is een pré.
- Sterke team speler
- Hoge mate van service- en klantgerichtheid (“right the first time”)
- Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en het kunnen werken met mensen op verschillende niveaus, zowel intern als extern
- Oplossingsgerichte instelling en gezond verstand
- Zelfstandig, gedreven en stressbestendig
- Representatief, communicatief en commercieel vaardig
- Goede kennis van de Engelse taal (spreek- en schrijfvaardigheid)

NOTE: All CV's must be sent in English.